fbpx
prevodioci

Worldwide

Prevodioci svih stranih jezika,  agencija za prevođenje Worldwide Translations je firma koja okuplja tim prevodioca za strane jezike. Agencija je jedna je od najstarijih u Srbiji. Renomirana prevodilačka agencija sa dugom praksom, bogatim iskustvom i brojnom klijentelom pruža usluge prevođenja na sve svetske jezike

Prevodioci, simultani, usmeni i pismeni prevodi

Takođe, nudimo i kompletne usluge u slučaju da Vam je potreban ovlašćeni sudski tumač. Pismene prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku elektronskom poštom, faksom ili na neki drugi način.

Pismeni prevodi, simultani prevodi i konsekutivni prevodi nailaze na opšte priznanje.  Rade ih prevodioci koji su svoju profesionalnost potvrdili u dugogodišnjem prevođenju tekstova iz različitih oblasti.  Veliki broj naših prevodilaca čine stručnjaci za sve vrste tekstova i stručne terminologije.

Prevodilačka agencija Worldwide Translations obezbeđuje usmeni prevod, odnosno simultano prevođenje i konsekutivno prevođenje za sve vrste međunarodnih skupova kao što su: kongresi, konferencije, okrugli stolovi, seminari, prezentacije i ostale vrste poslovnih sastanaka.

Naši simultani prevodioci i konsekutivni prevodioci imaju bogato višegodišnje iskustvo u ovakvoj vrsti prevođenja tako da obuhvataju različite oblasti i svaku vrstu stručne terminologije.

Ovlašćeni sudski prevodilac

Agencije Worldwide Translations, prevodi veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Na poziv klijenata prisustvuje sastancima u državnim institucijama ili ministarstvima, kao i na zaključenjima raznih ugovora.

Prevodioci prevodilačke agencije Worldwide Translations prevode i tehničku dokumentaciju, što je od posebne važnosti pri dobijanju atesta nadležnih državnih organa.
Vrhunsko poznavanje jezika i pravna struka pomažu da naši sudski tumači brzo, profesionalno i nadasve stručno prevedu pravna i sudska dokumenta, dokumenta o prebivalištu. Takođe, oni prisustvuju potpisivanju ugovora o saradnji ili prevode izveštaje iz sudskih i privrednih registara.

Na dugačkoj listi klijenata agencije Worldwide Translations nalaze se i brojne međunarodne kompanije. Prisustvo ovlašćenog sudskog tumača je neophodno prilikom potpisivanja raznih ugovora. Sudski tumač u Beogradu lokacijski je u prilici da najbrže i najjednostavnije stigne do određenog ministarstva, gde je, za potrebe klijenta, njegovo prisustvo neophodno.

Mi smo Sudski tumači i prevodioci

Bulevar Mihaila Pupina 6/15, Beograd

  • 8 godina ranije

  Excellent professional and personal assistance every time!
  My company, Momemtum Aviation Group has used Worldwide Translations several times over the past 2 years. They provide excellent assistance in a timely and professional manner. On one occassion they even shared that in our English brochure we had a mistake or two. It saved us what could have been an embarrassment in the Spanish translation. I highly recommend Worldwide Translations! Emilija is exceptional every time!

  David S.

  • 7 godina ranije

  Preporuka
  U ovom trenutku naj profesionalniji dobavljaci usluga. Ni od koga nemamo tako dobru i strucnu uslugu. U stanju su da razemeju sve nase potrebe ma koliko su pretenciozne i da nam uvek izadju u susret.U znak zahvalnosti pisem ovu preporuku.

  Zlatan Amedovski

  • 7 godina ranije

  Dobra saradnja,
  Devojke su fenomenalne. Hvala vam. Do sledeceg projekta..

  Jelisaveta Vojinovic Stević

  • 6 godina ranije

  Jako povoljni prevodi, super kvalitet. Probao sam i druge agencije i imao dosta lošeg iskustva i mnogo problema. Našao sam na ovu agenciju preko yellow pages-a, taman kada sam pomislio da je nemoguće dobiti kvalitetan prevod u Srbiji jer se svi bave prevarama. Prezadovoljan sam i preporučujem svima koji imaju sličan problem

  • 6 godina ranije

  Jako povoljni prevodi, super kvalitet. Probao sam i druge agencije i imao dosta lošeg iskustva i mnogo problema. Našao sam na ovu agenciju preko yellow pages-a, taman kada sam pomislio da je nemoguće dobiti kvalitetan prevod u Srbiji jer se svi bave prevarama. Prezadovoljan sam i preporučujem svima koji imaju sličan problem