fbpx
arkus_-_dnevna_soba

Arcus

Arcus je firma čija je glavna delatnost izrada nameštaja po meri. Od samog projektovanja nameštaja, sečenja i izrade po meri, do ugradnje ugradne tehnike, u potpunosti možete opremanje enterijera prepustiti rukama našeg stručnog kadra. Pored mogućnosti da nameštaj za dnevnu sobu, spavaću sobu ili kupatilo projektujemo u skladu sa svim Vašim potrebama, imamo i veliki izbor raznih materijala.

Izrada nameštaja po meri

U svom asortimanu imamo sirovi i oplemenjeni medijapan, univer, lesonit, furniranu ivericu, kant trake, ABS trake i svu prateću galanteriju.

Pored standardnog nameštaja za spavaće sobe i dnevne sobe, izrađujemo i nameštaj za dečije sobe i kancelarijski nameštaj.

Usluge

Arcus pored navedenog, nudi i sledeće:

  • Univer Egger, Falco, Kronospan u 130 dezena;
  • ABS i PVC kantovanje, primena 3D traka;
  • Krivolinijsko sečenje i kantovanje CNC obrada;
  • Obrada i priprema svih vrsta MDF ploča;
  • Plastificiranje PVC folijama (presvlačenje medijapana).

Kod nas možete naći i uvozni nameštaj iz proizvodnog programa svetski renomiranih firmi kao što su: Egger – Austrija, Falco – Mađarska, Kaindl – Nemačka, Kronospan – Češka, Wurth – Austrija, a i proizvode domaćih proizvođača: Špik – Ivanjica, Kronospan – Lapovo, Metalac – Gornji Milanovac…

Posebnu pogodnost predstavlja ugradna tehnika koju obezbeđujemo po povoljnim cenama, kao i repromaterijal za nameštaj. Najveći asortiman ručki i alu rukohvata, aluminijumski ramovi sa kolor staklima… Posebna pomoć pri projektovanju nameštaja i izboru dezena. Softverska obrada vaših ideja, trodimenzionalni prikazi predloga i konačnih rešenja. Obezbeđena montaža i transport proizvoda na željenu lokaciju, kvalitetna izrada i garancija na izvršene radove. Svake godine se investira u nove mašine i materijale kako bi Vam omogućili da sve dobijete na jednom mestu.

Ne oklevajte, pozovite nas kako bismo vam pomogli pri uređenju vašeg doma. Ono što je zagarantovano je da ćemo izraditi nameštaj po meri vašeg doma. Sve što je neophodno je da  nas kontaktirate i podelite sa nama svoju zamisao. Mi ćemo ostvariti svaku vašu ideju.

Braće Jerkovića 74a, Beograd