fbpx
servisiranje_bele_tehnike

Elektroservis Rad

Elektroservis Rad je servis za popravku veš mašinaa sa dugom tradicijom i porodičnim nasleđem. Ono što nas mnogo godina održava na tržištu je veliko zadovoljstvo naših korisnika. Zatim, tu je i veliko i dugo iskustvo majstora. Radimo korektno i uporni smo dok se problem ne reši do kraja.

Servis veš mašina u Novom Sadu

Predstavljamo se kao servis veš mašina sa dugom tradicijom i porodičnim nasleđem. Naši počeci su iz 1983. godine i već tada smo pružali usluge kompletnog renoviranja i popravke veš mašina.

Stranka je pre, za vreme, i posle popravke veš mašine upoznata sa time šta se radi, kao i sa cenom popravke. U saradnji smo sa mnogim servisima bele tehnike u Novom Sadu i Beogradu. Sarađujemo i sa brojnim dobavljačima originalnih rezervnih delova za sve tipove veš mašina.

Ono što nas toliko godina održava na tržištu je pre svega zadovoljstvo naših korisnika, a zatim i veliko i dugo iskustvo majstora. Glavni majstor ima 20 godina terenskog iskustva i oko 25.000 izlazaka na teren na području Novog Sada i okoline.

Radimo korektno i uporni smo dok se problem ne reši do kraja

Takođe, specijalizovani smo za servis i popravke mašina za sušenje veša. Popravka veš mašine i sušenje veša se u većini slučajeva obavlja na terenu. Međutim, kod većih i komplikovanijih popravki, u dogovoru sa strankom, veš mašine se nose u servis. Izlazak na teren i konstatacija kvara se naplaćuju 2.000 dinara i više se ne naplaćuje izlazak dok se taj kvar potpuno ne reši.

Nakon gotovo 40 godina rada, možemo reći da smo zadovoljni postignutim rezultatima. Primetili smo da i naši klijenti imaju samo pozitivna iskustva. Zbog toga su oni naša najbolja reklama.

Ukoliko imate neko pitanje za nas, slobodno nas pozovite ili pošaljite e-mail. Rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na sva pitanja koja se tiču usluga koje imamo u svojoj ponudi.

Pantelije Milankovića 4a, Novi Sad

    • 9 godina ranije

    Jedno veliko hvala ekipi u RAD servisu za stručnost tačnost i korektnost.

    Danijela Đemrovski