Kontakt

Aneto AI d.o.o. Beograd

Rešenja poslovnih izazova
primenom veštačke inteligencije.
Ekskluzivni zastupnik Teriyaki.ai za Balkan.

Email: info@aneto.rs

Adresa:
Bulevar MIhajla Pupina 10ž
VP lokal 35
Novi Beograd 11070

PIB: 113964456
Matični broj: 21950637
Tekući račun: 160-6000001806652-65

Shopping Center Online: YellShops.com
Yellow Pages: Yell.rs
Youtube: @ZuteStraneSrbija

Yellow Pages Srbija

Yellow Pages Srbija je renomirana platforma koja omogućava kompanijama da poboljšaju svoju online prisutnost i ostvare veću vidljivost na internetu. Sa preko 100,000 firmi koje već koriste prednosti ove platforme, Yellow Pages Srbija je postao vodeći direktorijum poslovnih informacija u Srbiji. Kroz svoje pretplatničke pakete, Yellow Pages Srbija omogućava firmama da prikažu svoje potpune profile, dodaju slike i video materijale, promovišu posebne ponude i povežu se sa svojim web sajtovima i društvenim mrežama. Takođe, njihovi profili se ističu na vrhu rezultata pretrage, što povećava šanse da budu primećeni i kontaktirani od strane potencijalnih klijenata.

Shopping Center Online, sa svojom online platformom na yellshops.com, pruža srpskim firmama jedinstvenu priliku da budu deo digitalnog tržišta. Ova platforma omogućava firmama da postave svoje profile i predstave svoje proizvode i usluge širokom krugu potrošača. Kupci imaju mogućnost da pretražuju proizvode, upoređuju cene i vrše online kupovinu direktno sa platforme. Za srpske firme, Shopping Center Online predstavlja idealno mesto gde mogu da dosegnu svoje ciljno tržište i budu vidljive potencijalnim kupcima.

Zajedno, Yellow Pages Srbija i Shopping Center Online stvaraju sinergiju između firme i potrošača, pružajući snažnu podršku srpskim kompanijama. Ove platforme omogućavaju firmama da ostvare veću korist kroz povećanu vidljivost, direktno povezivanje sa potrošačima i promociju svojih proizvoda i usluga. Za srpske firme, Yellow Pages Srbija i Shopping Center Online predstavljaju najbolje mesto gde mogu biti primećene od strane kupaca i ostvariti svoj potencijal na tržištu.

Aneto AI
Radimo zajedno, Yellow Pages Srbija i Yell Shops (yell.rs i yellshops.com), pod vlasništvom i upravom kompanije Aneto AI, koja je partner i zastupa vodeću italijansku firmu za veštačku inteligenciju na celom Balkanu.

Aneto AI je uspostavio partnerstvo sa ovom renomiranom italijanskom kompanijom kako bi unapredio primenu veštačke inteligencije na Balkanu. Kroz ovo partnerstvo, Aneto AI ima pristup najnovijim tehnologijama i stručnom znanju iz oblasti veštačke inteligencije, što omogućava Yellow Pages Srbija i Shopping Center Online da pruže napredna rešenja i podršku srpskim firmama.

Italijanska firma za veštačku inteligenciju je lider u svojoj industriji i pruža inovativna rešenja koja transformišu način na koji kompanije posluju i komuniciraju sa svojim kupcima. Kroz partnerstvo sa Aneto AI, Yellow Pages Srbija i Shopping Center Online mogu da obezbede vrhunsku tehnologiju i ekspertizu koja pomaže srpskim firmama da ostvare veći uspeh na tržištu.

Uz podršku Aneto AI i njihovog partnerstva sa vodećom italijanskom firmom za veštačku inteligenciju, Yellow Pages Srbija i Shopping Center Online postaju još moćniji alati za srpske firme. Ova saradnja omogućvam da pružimo najbolje moguće rešenje za unapređenje vašeg poslovanja i ostvarivanje većeg uspeha na tržištu.

Pridružite se hiljadama kompanija koje već koriste prednosti Yellow Pages Srbija i Shopping Center Online, uz podršku vodeće italijanske kompanije za veštačku inteligenciju, partnera Aneto AI. Očekujemo vašu saradnju!

Srdačan pozdrav