fbpx
detektivska-agencija

Detektivska agencija Seguridad Beograd

Detektivska agencija Seguridad Beograd je tim visoko obučenih privatnih detektiva i stručnjaka koji mogu ponuditi savete svojim klijentima i pružiti stručno znanje zasnovano na dugogodišnjem iskustvu u nizu usluga. Naši posvećeni i diskretni detektivi su tu da pomognu u pronalaženju rešenja za vaš problem, ma koliko on bio težak.

Naše detektivske usluge mogu da koriste svi, kako privatna lica, građani tako i pravna lica, kompanije. Svim klijentima nudimo pristupačna i inovativna rešenja za osetljive i komplikovane probleme kao što su pronalaženje nestale osobe, pronalazenje adrese stanovanja, provera lica, istraga partnera ili istraga odsustva zaposlenih i nedoličnog ponašanja zaposlenih, poligrafsko testiranje ili forenzinka mobilnih telefona – vraćanje izbrisanih podataka sa telefona.

Tim naše Detektivske agencije čine privatni detektivi i odabrani stručnjaci koji su specijalizovani za različite oblike istražnog rada. Pored pažljivo obučenih i veštih profesionalaca, ono što nas izdvaja je to što je naš tim takođe obučen kako da se nosi sa neverovatno složenim istragama i zahtevima klijenata.

Poligraf – detektor laži Poligrafsko testiranje je jedna od detektivskih usluga kojom Vam pomažemo da saznate istinu. Poligrafsko testiranje može se koristiti u slučajevima:

•    Provere na istinitost izjava
•    Lažne optužbe
•    Sumnja na kradje i prevare
•    Bračna pitanja – sumnja u neverstvo
•    Zloupotreba narkotika, alkohola
•    Problemi sa kockanjem
•    Porodična pitanja i problemi

Forenzika mobilnih telefona – Ukoliko ste slučajno ili namerno izbrisali podatke sa telefona, najsavremenijim metodama digitalne forenzike možemo spasiti i vratiti obrisane podatke i to kontakte, fotografije, datoteke, SMS, Viber, WhatsApp chat poruke, Facebook, Email, GPS lokacije, itd. Podrška za sve vrste Smartphone uređaja (Android, iPhone, BlackBerry i Windows Phone). U zavisnosti od modela telefona, stepena oštećenja i količine podataka zavisiće i dužina trajanja forenzike, kao i količina podataka koji se mogu spasiti.

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja vrši detektivska agencija Seguridad ukoliko sumnjate da je Vaša privatnost narušena od strane trećih lica postavljanjem prislušnih uređaja u životni ili radni prostor. Naša licencirana privatna detektivska agencija može vam pružiti pomoć da se izvrši pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja.

Cene detektivske agencije Seguridad Beograd zavise od klijenta i njegove procene koje je to vreme koje privatni detektiv mora da provede na terenu kako bi se došlo do rezultata.

Mi razumemo da se pitate koja je cena detektivske usluge za koju ste zainteresovani. Detektivska agencija Seguridad Vam pruža detektivske usluge po pristupačnim cenama u Srbiji, uz garantovanu potpunu diskretnost kako Vas kao klijenta, tako i osobe koju želite da se istraži. Cena usluga detektivske agencije zavisi od dužine slučaja, složenosti slučaja, broja detektiva angažovanih na slučaju, udaljenosti, dodatnih troškova i od faktora rizika. Iz tog razloga cena varira od slučaja do slučaja.

644006095

    • 5 meseci ranije

    Odlična saradnja, posao – proveru odradili profesionalno i sto je najvaznije diskretno.