fbpx

Proverbum

Nudimo usluge prevođenja sa i na engleski jezik, nemački jezik, francuski jezik, italijanski jezik, španski jezik, mađarski jezik i slovenački jezik. Prevod dokumentacije, veb stranica, stručni prevodi, sudski tumači. Takođe, jedini u našoj zemlji posedujemo licencirani softver za prevođenje Trados.

Pismeno i usmeno prevođenje na engleski, nemački, francuski, italijanski

Proverbum je profesionalna prevodilačka agencija osnovana 2003. godine, specijalizovana za lokalizaciju i izvršenje složenih prevodilačkih projekata u dogovorenom roku i u okviru dogovorenog budžeta.

Prevođenje je zasnovano na timskom radu visokokvalifikovanih prevodilaca koji su obučeni za rad sa najsavremenijim prevodilačkim alatima.

Prevodilački tim Proverbuma bavi se prevođenjem dokumentacije iz različitih oblasti:

  • Ekonomije;
  • Finansija;
  • Medicine;
  • Tehnologije;
  • Informatike;
  • Građevinarstva.

Kvalitet je jedno od osnovnih načela našeg tima, pa naši klijenti mogu biti sigurni da će usluga koju im pružamo biti izvršena kvalitetno i na vreme. Takođe, za vas vršimo lokalizaciju, odnosno prevod prilagođen tržištu, kao i prevođenje tehničke dokumentacije, pravnih i marketinških tekstova.

Prevodi veb stranica

Prevod veb stranice su odavno postale jedan od ključnih činilaca za ulazak na međunarodno tržište i sveukupni uspeh svake kompanije. Kada potencijalni klijenti dolaze prvi put u kontakt sa vama preko Vaše veb stranice, dobijate priliku da ostavite dobar prvi utisak. Veb stranice su ogledalo Vaše kompanije i pokazuju ozbiljnost, stručnost i profesionalnost. Zato, svaka kompanija koja želi da ima dobru poziciju na tržištu, mora imati i dobru veb stranicu.

Prevodilačka agencija Proverbum obezbeđuje i konsekutivno i simultano prevođenje i ovlašćenog sudskog prevodioca.

Trudimo se da u potpunosti zadovoljimo potrebe i želje naših klijenata u završavanju njihovih projekata. Uz pomoć najsavremenije tehnologije, u mogućnosti smo da garantujemo preciznost i visok kvalitet naših prevedenih materijala.

Cilj nam je da u poslovnom okruženju, koristeći svoje znanje, iskustvo i odnos prema klijentu, omogućimo i olakšamo komunikaciju i razmenu ideja i vizija na stranom jeziku.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona, ili doći lično u našu prevodilačku kompaniju. Pogledajte preporuke klijenata koji su koristili naše prevodilačke usluge.

Hajduk Veljkova 11/4, Novi Sad