fbpx
arsenijevic_dr_vladimir_-_kompletna_stomatoloska_usluga

Stomatologija Arsenijević dr Vladimir

Stomatološka ordinacija Dr Vladimir Arsenijević pružiće Vam kompletnu stomatološku uslugu. Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju, kao i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća u stomatologiji predložićemo vam najbolje rešenje za vaš problem.

Stomatološka ordinacija Arsenijević dr Vladimir.

Stomatološka ordinacija dr Vladimir Arsenijević radi već 20 godina. Ordinaciju vodi dr sci Vladimir Arsenijević, specijalista za parodontologiju, implantologiju i bolesti usta i zuba; zubar i stomatolog.

Stomatološka protetika je grana stomatologije koja se prvenstveno bavi nadoknadom izgubljenih tkiva usne duplje; pomoću protetskih nadoknada; kao što su krunice, mostovi, proteze, nadoknada kozmetskih defekata, nadoknada na zubnim implantatima.

Problemi viličnog zgloba takođe spadaju pod polje stomatološke protetike.

Usluge naše ordinacije

Spisak usluga naše stomatološke ordinacije:

 • Fiksna protetika;
 • Mobilna protetika;
 • Ortodoncija;
 • Oralna hirurgija i implantologija;
 • Konzervativna stomatologija;
 • Dečija stomatologija;
 • Parodontologija;
 • Estetska stomatologija.

Pod estetskom i konzervativnom stomatologijom smatraju sve one stomatološke intervencije kojima je svrha postizanje lepog i prirodnog osmeha uz što veće očuvanje zubnog tkiva.

Dečija stomatologija

Puno pažnje pružamo i našim najmlađim pacijentima. Prvi kontakt i upoznavanje, čak i sa decom bez kvarnih zuba, je ključan za uspostavljanje međusobnog poverenja. Takav odnos nam pomaže da nam mališani veruju i proces lečenje protekne glatko i bez problema.

Akcenat se na početku saradnje stavlja na prevenciju oboljenja zuba i edukaciju dece i roditelja o pravilnoj ishrani i održavanju higijene. Neke preventivne mere nam pomažu da smanjimo učestalost ali nekada je i potreban pun tretman karijesom zahvaćenih zuba i mekih tkiva. O mlečnim zubima vodimo računa isto koliko i o stalnima jer osim funkcije žvakanja njihovo zdravlje omogućava pravilan razvoj i nicanje stalnih zuba.

Parodontologija

Parodontologija je oblast stomatologije koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem oboljenja desni i potpornog aparata zuba. Pacijentima koji već boluju od parodontopatije, u mogućnosti smo da dijagnostikujemo stadijum oboljenja i pronađemo najbolji način terapije.

Za blistav osmeh i zdrave zube tu smo za Vas. Kontaktirajte nas i prepustite se veštim rukama naših stručnjaka.

 

Branka Krsmanovića 6, Beograd

  • 10 godina ranije

  Stručnost, prelep ambijent. Stručno i ljubazno osoblje.
  Ordinacija van konkurencije u Beogradu!!! Ocena 0-10 je 10

  Branislava Atanasov

  • 5 godina ranije

  Sve funkcionise u najboljem redu, strucnost na visokom nivou, ljubazno osoblje. Za svaku preporuku.