fbpx
Ambalažna industrija

Inter gradex trade – IGT Čačak

Materijal za ambalažu, uvoz i distribucija je osnovna delatnost firme Inter Gradex Trade d.o.o. Čačak. Pored materijala za ambalažu vršimo uvoz i distribuciju i materijala za grafičku industriju. Misija IGT-a je da u potpunosti zadovolji zahteve, potrebe i očekivanja svojih kupaca, dobavljača i zaposlenih. Naš moto je Pouzdan partner, najbolja ponuda!

Materijal za ambalažu

U našem asortimanu možete pronaći:

  • Ambalažne filmove;
  • Etiketne filmove;
  • Fleksibilni ambalažni papir;
  • Samolepljive materijale u rolni.

Polipropilenski film – koekstrudiran, obostrano zavarljiv, jednostrano korona tertian. Osnovna namena su standardna pakovanja (kao materijal za ambalažu konditorskih proizvoda, pekarskih proizvoda – peciva).

Cast polipropilenski film – Osnovna namena su standardna pakovanja gde štampa nije potrebna.

Termoformirajući flexiblini film – za pakovanje svežeg i tretiranog mesa, kobasica, kuvanih šunki, duboko smrznute hrane i medicinskih tečnih infuzija.

Poliolefinski (PO) i PVC skupljajući filmovi – Materijal za ambalažu čija je osnovna namena  pakovanje svih vrsta proizvoda, voća, povrća, sušenog voća, pekarskih proizvoda, konditorskih proizvoda, igračaka, kutija.

Polipropilenski film za laminaciju – Ovi filmovi su osmišljeni i dizajnirani za laminaciju i plastifikaciju bilo kog tipa grafičke podrške (korice knjiga, magazina, brošura, omotnog papira, kutija, papirnog omota za hranu itd.).

Kraft papir – Preporučujemo da se koristi za izradu kesa, PE premaz, “form & fill” pakovanja.

Jednostrano premazni papir  – materijal za ambalažu koji je bezdrvni i koristi se za gipku ambalažu – cigaretni omot, papir za pakovanje kafe i mahunarki, za izradu kesica za domaćinstvo i industrijskih vreća, izradu kesica za nošenje kao i koverti za fotografije, kateringa, higijenskih artikala.

Plastificirani papir (kraft papir ili multipak papir + PE).

Samolepljivi papir – koji se koristi kao papir za nalepnice i papir za etikete, odnosno za izradu svih vrsta etiketa i nalepnica (cene, nalepnice za poštanske pošiljke, informacione etikete i etikete na tubama, ampulama i drugim cilindričnim pakovanjima, za izradu bar kodova, za etiketiranje voća i povrća u skladištima i supermarketima, za izradu etiketa za upakovane životne namernice (meso, riba, sir) i duboko smrznute upakovane proizvode.

Samolepljivi filmovi – koji se koristi za izradu visokokvalitetne etikete za proizvode kućne hemije, kozmetike, prehrambene industrije itd.

Obostrano lepljiva traka za flexo štampu.

Bulevar oslobođenja 17, Čačak