fbpx

Eleni

Butik Eleni osnovan je sa namerom da zadovolji potrebe trudnica i punijih dama za oblačenjem po svetskim trendovima. Odeća za punije dame i trudnice se sastoji od pažljivo probranih, izuzetno udobnih odevnih predmeta. Buduće mame i debeljuce, uz modernu garderobu, mogu dobiti i stručne savete vezane za oblačenje.

Odeća za punije dame i trudnice

Butik „ELENI“ osnovan je 1999. godine. Pored razvijene mreže od više prodajnih objekata u Beogradu, bavimo se i veleprodajom, isključivo za područje Srbije i Vojvodine. Originalna odeća za punije dame, najpovoljnije cene, visok kvalitet, unikatni krojevi, probrani proizvodi koje ne možete naći u drugim radnjama.

Odeća za punije osobe

Vlasnik butika Eleni je odavno shvatio da vlastitim krojenjem i šivenjem ne može da konkuriše najjačim svetskim proizvođačima, zbog čega 90% svog asortimana uvozi. Butici Eleni, butici za trudnice i punije dame, u svojoj ponudi imaju i ono što drugi nemaju: odeću za punije osobe i odeću za trudnice, haljine za trudnice i haljine za punije osobe, pantalone za trudnice, kompleti za punije osobe, pantalone za punije osobe, kompleti za trudnice.

Eleni je dakle ekskluzivan!

U skladu sa modnim trendovima

Iako imate nešto puniju figuru, to zaista ne mora da znači da treba da nosite dosadnu odeću, koja će prikrivati u potpunosti vaše telo. Ne morate ništa da krijete, postoji način da pratite modne trendove. Noseći ono što zaista odgovara vašem obliku tela, modele koje će ono najbolje izneti na videlo. Najbolji način da određenu odevnu kombinaciju nosite sa samopouzdanjem jeste prvenstveno da vam bude udobno. Mi ćemo Vam pomoći oko izbora pravih modela za vašu figuru. Imajte na umu samo jednu stvar, lep izgled nema nikakve veze sa konfekcijskim brojem koji nosite.

Naš cilj je da zadovoljimo potrebe naših mušterija, da žene i devojke kupujući kod nas uživaju u društvu ljubaznog osoblja i da iz naših butika izađu srećne i zadovoljne.

Požurite do neke od naših lokacija i obradujte sebe ili sebi dragu osobu. Pogledajte preporuke zadovoljnih kupaca.

Kralja Milana 15, Beograd

    • 9 godina ranije

    Iskreno preporucujem pojas za trudnice. Koristila sam ga u obe trudnoće od šestog meseca. Neopisivo mi je značio. Od sedmog meseca sam imala jake bolove u krstima i stalni pritisak na bešiku, trčala sam u toalet svaki čas, međutim onog trenutka kada bih stavila pojas ti problemi su nestajali. Iskreno, ne znam kako bih podnela trudnoće bez njega.

    Katarina