fbpx
  • Akcija

Aqua Promet

Oprema za kupatila, sve na jednom mestu. Svojom brigom, kvalitetnim i optimalnim servisom kupaca firma Aqua Promet je za kratko vreme prerasla u trgovinu na veliko i malo koja je stvorena u skladu sa svakodnevnim potrebama naših potrošača i postaje lider u Pomoravlju u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala, sanitarije, bojlera, kupatilskog nameštaja, keramike.

Oprema za kupatila 

AQUA PROMET d.o.o. Jagodina je pravni sledbenik samostalne trgovinske radnje “AQUA PROMET” koja je osnovana 2002. godine. Od 2008. godine postaje trgovina na veliko i malo.

Naš asortiman robe zasniva se kako na proizvodima domaće proizvodnje, tako i na uvoznom programu. Naš najveći adut je brend LINNI.

Brend LINNI – Budućnost kupatila

Brend LINNI godinama unazad postoji na tržištu i opravdano je dokazao svoj kvalitet po prihvatljivim cenama. Potrudili smo se da vremenom postepeno izgrađujemo brend koji će zadovoljiti očekivanja naših kupaca i kome će se uvek vraćati. Sa potpisom LINNI brenda možete pronadi veliki izbor baterija, sanitarije, kupatilskog nameštaja, paravana, tuš kabina i tuš kada. Velika ponuda proizvoda modernog dizajna, boja i kvalitetna izrada učiniće vaš prostor upečatljivim.

LINNI baterije

Nije svejedno kakve baterije imate u svom kupatilu. Baterije su detalj koji pored svoje funkcionalnosti, upotpunjuje estetski utisak a LINNI brend je postavio najviše standarde. Savremeni italijanski dizajn i kvalitetna izrada, zadovoljiće ukus i najzahtevnijih kupaca.

LINNI sanitarija

Sklop vrhunskog kvaliteta i elegancije naše sanitarije sinonim su za moderna kupatila. Potrudili smo se da svojim kupcima ponudimo najfunkcionalnija rešenja za opremanje kupatila.

LINNI tuš kabine i tuš kade

LINNI moderno dizajnirane tuš kabine izgledaju prelepo i mogu se uklopiti u svaki enterijer kupatila bez obzira na stil u kome je ono uređeno. Opremite kupatilo u skladu sa Vašim navikama i potrebama kako biste se osedali ugodno i prijatno u sopstvenom kupatilu.

LINNI paravani

Paravani se najčešće koriste tamo gde nema prostora ili potrebe za vratima na tuš kabini. Jednostavni za ugradnju i laki za održavanje. LINNI paravani garantuju laku montažu i dugotrajan kvalitet.

LINNI kupatilski nameštaj

Kupatilski nameštaj izrađen od medijapana prve klase i ugrađenim soft close mehanizmom za liniju Vegas i Dalas. Inovativna dizajnerska rešenja omogućavaju jednostavnu montažu kao i lako i meko otvaranje fioka.

U našem salonu očekuje Vas mnoštvo ambijenata gde možete pronaći ideje za uređenje kupatila. Sve na jednom mestu za Vaše kupatilo kakvo ste oduvek želeli.

Pogledajte preporuke zadovoljnih kupaca proizvoda iz našeg asortimana.

Slovenski put 16, Jagodina

    • 7 years ranije

    Pohvale za kvalitet i ljubaznost

    Natasa Dimkić

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku