fbpx
 • IstaknutoPopularnoTop

Injac

Firma Injac se može pohvaliti višedecenijskim poslovanjem, još od 1977. godine. Osnovna delatnost naše firme jeste proizvodnja lajsni. Takođe, bavimo se i proizvodnjom ramova za umetničke slike i fotografije.

Prateći tehničke inovacije u oblasti proizvodnje lajsni, trudimo se da održimo lidersku poziciju, u ovom delu Evrope, stalnim proširivanjem obima i asortimana proizvoda koje nudimo. Obavljamo izvoz proizvoda u većinu evropskih država, zbog čega radimo na stalnom usavršavanju kvaliteta naših proizvoda.

Proizvodnja lajsni za uramljivanje slika

Kada je u pitanju proizvodnja lajsni, možete odabrati lajsne različitih boja, veličina, tipova. Lajsne se proizvode od različitih materijala, odnosno od različitih vrsta drveta, kao što je npr. italijansko drvo.

Tokom poslednjih decenija ostvarili smo uspešnu saradnju sa vodećim galerijama, kako u Beogradu, tako i u ostatku zemlje. Posetite naš salon u Beogradu, gde će Vam stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom pomoći da odaberete najbolju vrstu i kolorit lajsne u zavisnosti od slike i enterijera.

Pored lajsni, možemo se pohvaliti i širokim asortimanom opreme potrebne za profesionalno uramljivanje slika kao što su:

 • Heftalice;
 • Pištolji;
 • Streč trake;
 • Zakačaljke;
 • Testerasti odbojnici;
 • Punjenje za heftalice;
 • Veliki izbor boja paspartua.

Naša kompanija je direktni uvoznik uramljivačkih mašina renomiranih proizvođača među kojima se mogu izdvojiti: Pilm, Omga, Valiani, Romeo Maestri & Figli, Logan itd.

Kada je u pitanju proizvodnja ramova i lajsni, kao i ostale opreme, nastojimo da se stalno razvijamo, u svakom pogledu. Da bismo odgovorili na rastuće potrebe tržišta, kao i na zahteve samih potrošača, trudimo se da idemo u korak sa svetskim proizvođačima. Tako smo odlučili da izgradimo i novu fabriku, koja će moći da prati naše poslovanje.

Fabrika se nalazi u predgrađu Beograda i zauzima površinu od 4000 kvadratnih metara. U njoj se proizvodi više od 800 različitih modela lajsni. Ovi modeli lajsni se kasnije koriste i kao ramovi za slike. Upravo u tim ramovima se danas nalaze slike i fotografije svetskih i domaćih umetnika, bilo u galerijama ili privatnim kolekcijama umetničkih dela, na šta smo veoma ponosni.

Pogledajte preporuke naših klijenata i pozovite nas za dodatne preporuke.

Bekerelova 11, Beograd

  • 9 godina ranije

  Pohvale za sve zaposlene, veliki profesionalizam, ljubaznost… Sve najbolje u budućem radu

  Slavko Nikolić

  • 4 meseca ranije

  Uz njihovu posvećenost kvalitetu i estetici, možete biti sigurni da će vaše umetničko delo biti pažljivo i profesionalno uramljeno, pružajući mu istinsku vrednost i eleganciju. Toplo preporučujem ovu firmu za proizvodnju lajsni i uramljivanje umetničkih slika. Njihova stručnost, širok izbor i vrhunska usluga čine ih izvanrednim izborom za sve vaše potrebe u ovim oblastima. S poštovanjem,