fbpx
 • Zatvoreno
 • IstaknutoPopularnoTopAkcija

Auto Centar Živković

Auto servis A.C. Živković je auto servis Toyota vozila. Tokom 12 godina našeg poslovanja se trudimo da obezbedimo sve za Vaše vozilo. Kod nas možete dobiti sve potrebne usluge u oblasti mehanike, elektrike ili limarije za vaše Toyota vozilo. Takođe, možete obaviti i profesionalno lakiranje automobila, kao i farbanje limarije. Pružamo mali i veliki servis, održavanje vozila, kao i ugradnju auto delova.

Servis Toyota vozila, Lexus, prodaja auto delova

Kada je u pitanju servis Toyota vozila, nastojimo da ponudimo sve potrebne usluge, kako ne biste morali da odlazite na više mesta da biste obezbedili potreban servis. Kada je u pitanju prodaja auto delova, posedujemo delove za sve modele Toyota vozila. Ovo se odnosi kako na originalne, tako i na polovne auto delove. Posebno možemo naglasiti, kada su u pitanju polovni auto delovi, da ukoliko kod nas kupite i ugradite neki auto deo, dobijate pravo garancije u određenom vremenskom roku.

Ukoliko kupujete polovno Toyota vozilokod nas možete dobiti potpuno besplatan pregled celokupnog vozila, ukoliko niste sigurni u ispavnost vozila. Često se događa da ponuđeno polovno vozilo nema onakve tehničke karakteristike, kakve su predstavljene. Zbog toga može biti veoma bitno uraditi upravo kompletan pregled vozila, koji treba da obave profesionalci. Obezbeđujemo i šlep službu.

Servis Lexus automobila

Prepoznali smo da na tržištu postoji potreba za servisiranjem automobila marke Lexus. Zato se možemo pohvaliti otvaranjem novog programa za servis, odnosno popravke svih vrsta Lexus automobila. Servis Lexus automobila podrazumeva ponudu kvalitetnih auto delova za sve modele Lexus vozila.

U auto centru Živković se trudimo da obezbedimo kvalitetnu uslugu, koja podrazumeva široku ponudu delova za Toyota i Lexus vozila svih modela. Osim toga, kvalitetna usluga podrazumeva i profesionalni tim servisera stručnih za različite vrste popravki. Zbog toga sa pravom možemo reći da smo uvek najbolji izbor, ukoliko Vam je potreban servis vozila marki Toyota i Lexus, a u to se možete uveriti i ako pogledate preporuke zadovoljnih korisnika naših usluga.

Smederevski Put 25ž, Mali Mokri Lug

  • 8 godina ranije

  Svaka pohvala i preporuka:
  Odnos prema klijentima
  Profesionalno i sa odlicnim znjanjem
  Pedantno i na vreme
  Nemaju sekretaricu i ostale marifetluke za sisanje usiju.

  Zoran Miskovic

  • 8 godina ranije

  Sve pohvale za rad, kvalitet i odnos do klijenata, stalni sam korisnik usluga od pocetka rada servisa, kako za Toyotina tako i za ostala vozila

  Bjeljac Zoran

  • 5 godina ranije

  Odličn servis, interesuje me da li radite samo toyotu? pozdrav