fbpx
Tim stomatologija Jurišić – Ordinacija

Tim stomatologija Jurišić

TiM stomatologiju Jurišić čine osnivač prakse, prof. Jurišić i njegov tim koji kroz svoje bogato iskustvo u praksi kao i kontinuiranom edukacijom omogućavaju pacijentima najsavremeniju terapiju u oblasti implantologije, a kao osnovna delatnost izdvaja se estetska stomatologija.

Estetska stomatologija i konzervativna stomatologija – Tim stomatologija Jurišić.

Ono što nas izdvaja je veliki broj uspešno obavljenih kompleksnih hiruških intervencija u oblasti nadoknade kosti kao i ugradnja implantata u estetski zahtevnoj regiji sa minimumom raspoloživog prostora za ugradnju. Sledeći svetske protokole u oblasti implantologije i savremene protetike, uspeli smo naše pacijente da rehabilitujemo i značajno im poboljšamo kvalitet života.

Naša misija je da kroz konstantno pohađanje kurseva kako u Srbiji tako i u inostranstvu, čitanje savremene literatuje, pisanje naučnih radova i istraživanje kao i učešće na domaćim i svetskim kongresima budemo u samom vrhu svetske stomatologije.

Tim stomatologije Jurišić

Dr Vera Misić
Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2011. I od tada radi kao doktor opšte stomatologije. U svakodnevnom radu sa pacijentima posvećena je konzervativnom lečenju zuba i kanala korena i hiruškoj pripremi pacijenata. Redovni je posetilac stručnih skupova i kongresa u zemlji i inostranstvu.

Dr Tamara Jurišić
Lekar opšte stomatologije sa 8 godina rada sa pacijentima. Trenutno na specijalizaciji iz oralne hirurgije na stomatološkom fakultetu u bgd. Autor radova publikovanih u naučnim časopisima. Učesnica kongresa u Monte Carlu Osteology, AO, ITI, EAO kao hands on kurseva Lucernu i Zenevi.

Dr Darko Stamatović
Diplomirao na Stomatološkom fakultetu 1991. godine a specijalizaciju iz oblasti STOMATOLOŠKE PROTETIKE obavio 2003. na VMA u Beogradu. Posvećen je radu sa pacijentima kako u rutinskim stomatološkim intervencijama tako i specijalističkim na kojima posebno insistira. Oduvek bio opredeljen zaoblast estetska stomatologija koja pacijentima pored izgleda vraća i pravilnu funkciju žvakanja i govora.

Poseduje dugogodišnje iskustvo u izradi totalnih i parcijalnih proteza, kao i komplikovanih fiksnih nadoknada na zubima i različitim implantnim sistemima u formi metalokeramickih i bezmetalnih (cirkon) krunica i mostova. Takođe uspešno u svojoj praksi sprovodi izradu direktnih kompozitnih i keramičkih faseta i luminira kad to situacija dozvoljava.

Prof Dr Milan Jurišić

Pionir implantologije na području Srbije. Redovni profesor stomatološkog fakulteta na katedri za oralnu hirurgiju od 2008. Osnivač prvog srpskog implantološkog simpozijuma. Usko specijalizovan za nadoknadu kosti primenom veštacke kosti i titanijumskih mrežica kao i ugradnje implantata i protetskog zbrinjavanja kompleksnih slučajeva u estetskog regiji gornje vilice. Specijalizovan za rad sa pacijentima na antikoagulantnoj terapiji i drugim poremećajima krvarenja.Poseduje više od dvadesetpet godina iskustva u obavljanju hiruških intervencija u oblasti vadjenja impaktiranih zuba, uklanjanja cista i lečenja parodontopatije. Urednik knjige “Implantologija” i autor knjiga “Oralna hirurgija” I međunarodna monografija “maksilofacijalna hirurgija”. Predavač i rukovodilac kurseva renomiranih svetskih firmi za proizvodnju implantata Astra, Nobel Biocare, MIS, Geistrich kao i firme za proizvodnju veštacke kosti Botiss. Autor brojnih naučnih radova I učesnik AO, EAO, ITI, Balkan Implant forum kongresa.

Žikice Jovanovića 8, Beograd