fbpx
Slide5

Elab doo

Elab doo je akreditovana laboratorija od strane Akreditacionog tela Srbije, čija je osnovna delatnost etaloniranje, analitičkih, preciznih i industrijskih digitalnih elektronskih i mehaničkih vaga po standardu ISO 17025.

Etaloniranje, prodaja, overavanje i servisiranje vaga

Firma ELAB osnovana je 1999. godine kao preduzetnička radnja za popravku i baždarenje analitičkih i preciznih vaga. Od samog početka su imali rešenje Saveznog zavoda za mere i dragocene metale o ispunjavanju uslova za pregled merila. 2010. godine akreditovali su se po standardu SRPS ISO/IEC 17025 kod Akreditacionog tela Srbije kao firma koja je kompetentna za obavljanje poslova etaloniranja.

Kao dobri poznavaoci kvaliteta velikog broja proizvođača vaga, i kao dobri poznavaoci potreba domaćih korisnika, odlučili su se da vam ponude kvalitetne i pristupačne proizvode.

Elab ponuda obuhvata:

  • industrijske elektronske vage,
  • magacinske elektronske vage,
  • laboratorijske elektronske vage,
  • trgovačke elektronske vage,
  • ispitni tegovi.

Zaposleni su dobri poznavaoci propisa u okviru zakonske metrologije, tako da nude i usluge overavanja i žigosanja vaga. Takođe, stručni i iskusni serviseri nude kvalitetan i pouzdan servis.

Inovativnost, stručnost, posvećenost i profesionalizam svih zaposlenih, uz striktnu primenu najstrožih standarda i, iznad svega, pouzdanost rezultata, rezultirali su time da nam naši korisnici ponovo ukazuju poverenje.

Naše je trajno opredjeljenje povezanost s našim korisnicima u partnerskom odnosu s ciljem ostvarenja zajedničkog napretka.

Mira Popare 49, Beograd