fbpx

Ses

Higijenski papir u Jumbo rolnama – kraft papir, fluting, novinski papir. Kod nas možete naći sve što vam treba od papirnog asortimana. Kvalitetan toalet papir – složivi ili u rolni. Izrađeni od stopostotne celuloze, prave osetnu razliku u odnosu na standardna komercijalna pakovanja.

Higijenski papir, ubrusi, salvete, papirne maramice – Ses.

SeS preko dvadeset godina tržištu nudi širok asortiman higijenskog papira od stopostotno čiste celuloze i velike moći upijanja i izdržljivosti, kojima poboljšava kvalitet svakodnevnog života – toalet papir u jumbo rolnama, kuhinjski ubrusi, salvete, papirne maramice u jumbo rolnama.

Papirna galanterija

Velikim izborom artikala papirne galanterije na tržištu i imajući u vidu da svaka firma teži da potroši što manje vremena prilikom nabavke potrošnog materijala; kod nas ćete brzo i jednostavno odabrati sve što vam je potrebno; bilo da se radi o salvetama za vaš restoran ili hotel, papiru za ubruse, složivim ubrusima ili toalet papiru. Izrađena od kvalitetnih sirovina i sa odličnom cenom; naša papirna galanterija je savršen izbor za bilo koji ugostiteljski objekat ili firmu.

U ponudi imamo toalet papir koji je izrađen od kvalitetnih sirovina, različitih dimenzija i pakovanja. Pogodan je za sve vrste objekata: firme, teretane, kozmetičke salone, hotele, restorane, kafiće, Fast Food objekte.

Papir za kartonsku ambalažu

Papir se uopšteno naziva kartonom kada njegova površinska masa (gramatura) premašuje 250g/m2. Lepenke su papirnati proizvodi veće debljine sastavljeni od dva ili tri sloja kartona, od kojih je jedan talasast koji imaju površinsku masu u rasponu od 500-5 000g/m2.

Reciklirana vlakanca najveću primenu imaju u proizvodnji različitih kutija i valovitog kartona koji se koristi kao direktna ili indirektna kartonska ambalaža.

U raznolikoj ponudi imamo i papir za proizvodnju transportnih kutija. Transportne kutije predstavljaju jednu od najpopularnijih i ujedno najjednostavnijih kutija za odlaganje i transport. Mogu poslužiti kao idealno rešenje kod selidbe ili ukoliko želite srediti ili odložiti vaše stvari.

Za više informacija o proizvodima firme SeS možete nas kontaktirati. Pogledajte preporuke zadovoljnih korisnika naših usluga.

Vitanovačka 8, Beograd