fbpx

Enterijer Balaž

Enterijer Balaž je porodična firma čija je glavna specijalnost izrada sauna, stolova za masažu. Radimo isključivo po narudžbini, zato imamo mogućnost da sve naše proizvode prilagodimo mogućnostima i željama naših kupaca.

Izrada sauna, wellness i spa oprema

Da li ste znali da sauna na finskom jeziku znači znojno kupatilo? Redovnim korišćenjem saune dolazi do poboljšanja opšteg zdrastvenog stanja organizma. Boravkom u prostorijama sa većom temperaturom dolazi do detoksikacije organizma kroz kožu.

Naš proizvodni program obuhvata:

Mi ugrađujemo saune u Vašem domu. Saune su postale sastvani deo svakog wellnessa, ali mogu biti i deo vašeg doma. Saune mogu biti deo Vašeg kupatila, tavana, ili se mogu ugraditi u bilo kom delu Vaše kuće. Ugrađujemo saune po meri i zahtevima kupca, u bilo kom delu Vašeg doma.

Izrada finskih sauna

Saune se izrađuju standardnih dimenzija i dimenzija po Vašim željama sa ugrađenim električnim pećima za suvu i parnu saunu. Koristimo najkvalitetnije materijale uvezene iz Finske, namenjene upravo za izgradnju sauna. Isključivo stručno i kvalitetno izrađena sauna može da Vam omogući besprekorno uživanje iz snova. Finske saune dostižu temperaturu između 70-100 stepeni celzijusa sa 10% do 15% vlažnosti.

Infracrvena sauna je postala hit. Namenjena je ljudima koji žele da pospeše imunološki sistem, za ljude koji imaju problema sa kičmom, kostima, bubrezima, mišićima. Njeno primarno dejstvo je detoksikacija organizma.

Razlikuje se od Finske saune po tome što se kod nje svega 20% toplote koristi za zagrevanje vazduha, dok se preostali procenat pretvara u neposrednu telesnu temperaturu. Infra – energija infrasauna doprinosi izlučivanju najmanje dvostrukoj količini znoja u odnosu na Finsku saunu i to na znatno nižoj temperature – oko 50 stepeni celzijusa, dok ovaj učinak u Finskoj sauni zahteva temperature od 80 do 100 stepeni.
Infrasaune izrađujemo po narudžbini (imamo standardne dimenzije, ali pravimo i po želji kupaca). Sav repromaterijal uvozimo iz Finske.

SPA nameštaj je naš noviji proizvodni program

Osim sauna i infrasauna koje već dugi niz godina proizvodimo, kao inovaciju od sada u ponudi imamo i sledeće: ležajevi za masažu, police i paravani. Sve izrađujemo isključivo od drveta i prirodnih materijala. Želimo da istaknemo da kupac kod nas ima mogućnost samostalnog kreiranja izgleda, to jest odabira boja i materijala, kako bi sve perfektno uklopio u svoj enterijer.

Pored već standardnih sauna, u našu ponudu smo uveli i kombi saunu. U okviru infracrevene saune ukombinovana je i standardna finska sauna, tako možete uživati u blagodetima obe saune.

Nekima više prija opuštanje u parnim saunama. Bio saune odnosno parne saune koriste nižu temperaturu a veći procenat vlage. Za neke ljude je ugodnija temperatura između 40-60 stepeni, a vlažnost između 40 – 60%. Ovakav način relaksacije i opuštanja od davnina su koristili Rusi, i poznata je kao Ruska banja.

Slana soba

Korišćenje slane sobe je sve više učestalo, naročito u hladnijim danima. Zbog blagodeti himalajskih soli i kako utiče na opšte stanje organizma, postala je hit. Sada imati slanu sobu u svom domu više nije nedostižno. Čak u slučaju da ste ograničeni sa prostorom, a želite da imate i slanu sobu i saunu, možemo ih izraditi po želji kupca.

Firma Enterijer Balaž je osnovana davne 1915. godine, još tada kao stolarska radionica. Danas je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom. Za 100 godina postojanja stekli smo dovoljno iskustva i znanja da našim kupcima nudimo najkvalitetnije proizvode.

Novosadska 384, Temerin