fbpx
Auto Deki – auto servis

Auto Deki

Auto servis Deki pruža usluge dijagnostikovanja i popravki različitih vrsta kvarova na Vašem vozilu. Naši stručni i kvalifikovani ljudi mogu da Vam pomognu u slučaju autodijagnostike, popravki svih vrsta mehaničkih i ostalih kvarova, servisiranja i održavanja vozila, farbanja automobila i drugih usluga.

Servis automobila, autodijagnostika, autolimar – Auto Deki

Kada su u pitanju kvarovi, odnosno popravka različitih mehaničkih kvarova, kod nas možete dobiti različite usluge, ka što su:

  • Generalna popravka motora – Omogućava poboljšanje rada motora, što uključuje zamenu ventila, karika klipova, dihtunga, kaiševa i drugih delova na motoru, kao i promena ulja;
  • Remont menjača;
  • Popravka trapa;
  • Zamena ulja;
  • Redovno održavanje;
  • Servisiranje Vašeg automobila – mali i veliki servis.

Posebno bismo naglasili važnost redovnog održavanja automobila i obavljanja preporučenih servisa na vreme. Time uvek možete da imate u vidu kakvo je trenutno stanje vašeg vozila, čime se eventualni problemi na vozilu mogu uočiti na vreme, a samim time se mogu izbeći nepotrebni, neplanirani troškovi. Ukoliko je potrebno obaviti zamenu delova, posedujemo kvalitetne rezervne auto delove za različite marke automobila.

Takođe, auto servis Deki pruža i autodijagnostičarske usluge. Obavljamo dijagnostiku na novijim modelima automobila, ali i na starijim vozilima. Obavljamo iščitavanje grešaka i popravku elektroinstalacija. Tu je i popravka kompjuterskih elemenata, kao i druge usluge u oblasti autoelektrike.

Vršimo autolimarske usluge svih vrsta na Vašem automobilu. Naša autolimarska radionica opremljena je najmodernijim mašinama. Lakirerska radionica opremljena je komorom za lakiranje i kompletnim asortimanom boja za sve automobile.

Osim svega navedenog, pored servisa automobila, obavljamo i usluge popravke auto stakla. Osim popravki, bavimo se i prodajom novih auto stakala, kao i ugradnjom na svim tipovima vozila.

Možete nas kontaktirati ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije u pogledu cene auto servisa, cene autolimarskih usluga ili zamene auto stakla. Pogledajte kakve su preporuke ostavili klijenti za naš servis automobila.

Ne zaboravite da ispravno vozilo znači i bezbedno vozilo.

Svete Milutinovića 2, Beograd