fbpx
Specijalistička radiološka ordinacija Vizas
  • Popularno

Specjalistička radiološka ordinacija Vizas Dr. Zlata Činčak

Specijalistička radiološka ordinacija Vizas nalazi se u Inđiji. Profesionalno i iskusno osoblje, prijatna atmosfera i vrhunska usluga. Kod nas možete obaviti brojne dijagnostičke preglede, ultrazvučne preglede, kolor dopler i ostalo.

Specijalistička radiološka ordinacija, ortopantomografija, Color Doppler krvnih sudova

U ordinaciji Vizas možete obaviti ultrazvuk abdomena koji je jedan od najobuhvatnijih pregleda. Istovremeno obuhvata preglede žučne kese, bubrega, slezine. Takođe, u našoj ordinaciji možete uraditi ultrazvuk male karlice i ultrazvuk mokraćne bešike.

Znamo da vremenom slabi funkcija prostate, i da mnogi muškarci u nekom trenutku moraju da obave ultrazvuk prostate. Sprečite moguće probleme preventivnim pregledima i snimanjima u ordinaciji Vizas.

Ultrazvuk dojke i pazušne jame, se preporučuje svim damama. Da li ste osetili neke promene ili se prosto  odgovorno odnosite prema svom telu, ultrazvuk dojke se smatra najboljim načinom da proverite svoje zdravlje.

Nudimo uslugu ultrazvuk štitaste žlezde i vrata. Snimanja obavljaju specijalisti medicine, sa dugogodišnjim iskustvom.

Ako vam je neophodan ultrazvuk mekih tkiva, ultrazvuk mišića i zglobova, takođe sve te preglede možete obaviti u našoj ordinaciji. Takođe radimo ultrazvuk skrotuma i ultrazvuk testisa.

U ordinaciji Vizas možete dobiti uslugu očitavanje rtg filmova, odnosno ortopantomografija. Naši doktori vam mogu dati neophodne savete i obaviti medicinske konsultacije u vezi snimaka.

Još jedna od usluga koje nudimo je kolor dopler krvnih sudova. Kolor dopler je ultrazvučna metoda koja koristi Doplerov efekat da omogući prikaz promena u brzini protoka krvi kroz krvne sudove različitih organa. Kolor dopler (Color Doppler) ima veoma rasprostranjenu primenu u medicinskoj dijagnostici svih organa koji su prožeti krvnim sudovima. Pregledi su bezbolni i rade se na najsavremenijim ultrazvučnim aparatima.

U specijalističkoj radiološkoj ordinaciji Vizas možete obaviti kolor dopler:

  • krvnih sudova vrata (karotide);
  • ekstremiteta;
  • srca i krvnih sudova;
  • arterija nogu;
  • limfnih čvorova.

Brinite o vašem telu jer tako najbolje brinete o vašem zdravlju. Pogledajte preporuke naših pacijenata i pozovite nas ukoliko imate dodatna pitanja za nas.

Kralja Petra Prvog 76, Inđija