fbpx
 • IstaknutoPopularnoTopAkcija

Cini invest

Pionir u mnogim oblastima, CINI danas predstavlja referentno srpsko preduzeće sa lepezom sopstvenih proizvoda, prvenstveno iz oblasti termotehnike, što se posebno odnosi na termotehničke uređaje za zagrevanje. Proizvodni portfolio obuhvata programe za stambene i poslovne prostorije. Radijatori, električni grejači i kotlovi su deo našeg proizvodnog i prodajnog asortimana.

Uređaji za zagrevanje stambenih i poslovnih prostora, termotehnički uređaji 

Takođe, obuhvata i programe za ugostiteljstvo i domaćinstvo, koji se već više godinama nalaze u našoj serijskoj proizvodnji.

Termotehnički uređaji za zagrevanje

Naša osnovna delatnost jeste proizvodnja u oblasti termotehnike (grejanje). Termotehnički uređaji za zagrevanje stambenih i poslovnih prostorija koje možete pronaći kod nas:

 • Aluminijumski radijatori, bimetalni radijatori, električni radijatori;
 • Električni grejači;
 • Električni kotlovi za centralno grejanje;
 • Oprema za ugostiteljstvo i domaćinstvo koja obuhvata: mini kuhinje, pećnice – pizza stolovi, peći za picu, peći za hleb, peći za burek i pecivo.

Radijatori za kupatila

U okviru našeg programa za kupatilo možemo vam ponuditi modele :

 • Finesa i Finesa elektrik. Radijator inovativanog i moderanog dizajna. Pored praktične namene on će oplemeniti i ulepšati vaše kupatilo.
 • Europa inox. Cevni radijator jednostavnih i čistih linija. Izrada visokog kvaliteta, otporan na koroziju, visok pritisak i ostale negativne uticaje.
 • Retro white. Ovaj model radijatora predstavlja kombinaciju klasičnog i modernog. Takođe vrši funkciju sušača peškira , što ga čini praktičnim dodatkom za svako kupatilo.

Električni radijatori Aero

Kao prvu prednost možemo istaći ekonomičnost. Idealni su za sezonsko grejanje i manje prostore. Imaju mogućnost samostalnog uključivanja i isključivanja, i termostat pomoću kojeg veoma  precizno možete odrediti temperaturu. Navedene stavke će vam uštedeti novac i omogućiti da postignete optimalnu potrošnju električne energije. Prilikom izrade se koriste materijali visokog kvaliteta. Boja radijatora može biti po zahtevu klijenta.

Bimetalni radijatori Kompakt BM

Model radijatora nove generacije koji je kombinacija vrhunskih materijala, dugotrajnosti i modernog dizajna. Unutrašnjost je napravljena od nerđajućeg čelika, a spoljašnje površine od aluminijuma. Maksimalna otpornost na koroziju, nemogućnost stvaranja zapaljivih gasova i široka primena u različitim objektima i sistemima grejanja.

Radijatori specijalne namene

U okviru našeg programa možemo vam ponuditi sledeće modele:

 • Visoki radijatori. Standardne visine su 2m, ali ako je potrebno mogu se izrađivati do visine od 4m. Pogodni su za velike staklene površine na fasadi.
 • Niski radijatori. Dostupni su u visini od 200-500mm, u više modela i boja. Pogodni su za prostore sa velikim staklenim površinama ili niskim plafonima.
 • Higijenski radijatori. Najčešće se primenjuju u bolnicama, apotekama, ordinacijama i vrtićima. Konstruisani su tako da su svi delovi radijatora lako dostupni za čišćenje. Idealni su za sve objekte koji moraju da ispune visoke higijenske standarde.
 • Tanki radijatori. Dostupni su u visinama od 200-2000mm. Moderni radijatori za savremene prostore koji imaju dobru izolaciju i samim tim je potrebno grejno telo manje toplotne moći. Elegantne linije i minimalno zauzimanje prostora ih čini idealnim za kuhinje, kupatila i hodnike.

Razvoj, primena i plasman inovacija, patenata i novih tehnologija uzdajući se u ideje, znanje, inventivnost i stvaralačku snagu sopstvenih resursa.

Većina proizvoda se već 20 godina izvozi na razvijena tržišta širom Evrope (Švedska, Danska, Nemačka, Velika Britanija, Poljska), kao i Rusije, Ukrajine, Kazahstana i zemalja u okruženju. Preporuke zadovoljnih kupaca u našoj zemlji i dugogodišnji izvoz su dokazi kvaliteta na koje smo ponosni.

Možete nas posetiti u našem ambijentu našeg predstavništva u Beogradu na novoj adresi Mažuranićeva 31. Šumice.

Ginisov rekord

Jedno od mnogobrojnih priznanja koje se izdvaja je Ginisov rekord za „Najveći radijator na svetu” , koji je napravljen u sklopu obeležavanja 30 godina postojanja kompanije. Najveći radijator je bio demonstracija originalne CINI tehnologije za izradu radijatora. Radijator za Ginisa je izrađen u dimenziji 6 x 6 m, povezan sa svom potrebnom opremom kako bi bio u funkciji grejanja, što je i bio zahtev kompanije Guinness World Records.

CINI Poslovnica Beograd je posle dužeg vremena promenila lokaciju kancelarije i ubuduće će se nalaziti na adresi: ul.Mažuranićeva br. 31, Beograd (zona Šumice). Radno vreme je radnim danima od 8-16

Ulica Srpskih boraca. bb, 32000 Čačak, Srbija