fbpx
leki_group_-_zavese_i_draperije

Leki group

Firma Leki group bavi se izradom, prodajom i servisom zavesa, mebl štofa, tapeta i tapetarskog materijala (pozamanterija). Tokom proteklih godina rad je bio baziran na poboljšanju kvaliteta pa je firma zadobila poverenje velikih distributera: Mega line, Velana, Bandex, Mercis i veliki broj domaćih potrošača.

Zavese i tapete, izrada, prodaja i servis

Firma Leki group d.o.o. osnovana je 2005. godine u Beogradu. Pre toga, svoje prve korake u poslovanju, ostvarili smo kao radnja Leki Štep od 1999. godine.

Od osnivanja bavimo se izradom i prodajom zavesa, mebl štofa, tapeta i tapetarskog materijala (pozamanterije). Naša prepoznatljivost po kvalitetnoj usluzi i profesionalnosti u radu sa našim potrošačima i dobavljačima, svrstava nas u red posvećenih ljudi kojima je stalo da odgovore svim zahtevima tržišta.

Zavese

Zavesa ne bi smela da Vas samo štiti od neželjenih pogleda, jer zavesa svakom prozoru daje dodatni šarm, naglašava ga i ulepšava. Boja, uzorak i dimenzije zavesa zavise od Vas i prostora koji uređujete. Sve boje su preporučljive. Za opremanje prostora u kom se puši dobar izbor biće pastelne boje; a ne možete pogrešiti ni sa svetlijim nijansama kao što su plava, crvena ili ljubičasta.

Za uređenje enterijera spavaće sobe preporučujemo tamnije nijanse zavesa za spavaću sobu, jer će tamne zavese istaknuti i ujedno štititi od dnevnog svetla. U spavaćoj sobi će dobro izgledati i baldahin zavese. Mi radimo za Vas šivenje zavesa.

U ponudi imamo razne tipove garnišni za zavese i draperije – plafonske garnišne, zidne garnišne i garnišne mehanizmi. Pružamo usluge ugradnje i montaže garnišni i zavesa, kao i direktnu pomoć pri odabiru materijala i modela za Vaš enterijer.

Tapete

Novi trendovi u dekoraciji enterijera jesu tapete. Stalnim poboljšanjem kvaliteta smo došli do nove generacije tapeta koje su drugačije od onih koje smo poznavali. Tapete su pomerile granice u dekorisanju i dizajniranju enterijera, a kombinovanjem sa ostalim materijalima u prostoru mogu biti odlično rešenje za novi izgled Vašeg doma. Imamo tapetarski materijal i opremu.

Mebl štof

Posedujemo veliki izbor mebl štofa za presvlačenje nameštaja (tapaciranje nameštaja) koji su proverenog kvaliteta i izrađuju se od najkvalitetnijih tkanina. Mebl štof je iz uvoza (Turska, Sirija, Slovenija, Nemačka) i zadovoljava sve standarde koje propisuje evropska zajednica, a koji se odnose na habanje, istezanje, čvrstoću, zapaljivost.

U naš kvalitet i poslovanje su se uverili mnogi potrošači, restorani, hoteli, moteli (Kneževina, 1000 Ruža, veliki broj apartmana na Zlatiboru). Zavese i tapete su naša specijalnost, pogledajte njihove preporuke i pozovite nas za sve dodatne informacije.

Trebevićka 6/10, Beograd