fbpx
stomatoloska_ordinacija_prim_dr_rula_zlata

Stomatološka ordinacija Prim dr Rula Zlata

Stomatološke usluge naše ordinacije obuhvataju ortopediju vilica i zuba, protetiku, oralnu hirurgiju, estetsku stomatologiju i druge usluge koje će doprineti zdravom i lepom osmehu. Lep osmeh i vas čini lepim, a pravilno raspoređeni zubi ostaju dugo zdravi. U našoj stomatološkoj ordinaciji ortodontsko lečenje više nije rezervisano samo za decu. Zahvaljujući najnovijim tehnikama, i kod odraslih mogu da se postignu odlični rezultati.

Ortopedija vilica i zuba, protetika

Naša stomatološka ordinacija je specijalizovana za ortopediju vilica i zuba. Možemo izvdojiti nekoliko usluga stomatološke ordinacije u ovoj oblasti. Jedna od najvažnijih alata za ortodonciju vilica i zuba jeste fiksna proteza. Ona pomaže u ispravljanju zuba i nepravilnog odnosa vilica. Idealan uzrast za nošenje fiksne proteze jeste između 11-15 godina. Ipak, savremena ortodoncija obuhvata ugradnju ovog aparata pacijentima različitih uzrasta, kao i različitih stanja zuba i vilica. Pored fiksne proteze, tu su i mobilni ortodontski aparati za zube, idealni za korekciju vilica na vreme, dovođenja zuba u pravilan položa, ali i stvaranja zdravih navika kod dece, kada je u pitanju nega vilica i zuba.

Osim toga, naše stručno osoblje, uz pomoć savremene opreme, pruža i druge usluge, kao što su:

  • Protetika;
  • Bolesti zuba;
  • Oralna hirurgija;
  • Pedodoncija;
  • Paradontologija;
  • Endodoncija;
  • Reparature totalnih i parcijalnih proteza;
  • Estetska stomatologija;
  • Dečija i preventivna stomatologija.

Stomatološke usluge

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnosti zuba, vilica i lica. U današnje vreme, kada je estetika na prvom mestu, ortodoncija je tu da osmeh učini lepšim i lice što skladnijim. Većina pacijenata koji su prošli ortodontski tretman, govore o tome kako im se ispravljanjem određene nepravilnosti popravilo samopouzdanje, a samim tim i uspeh na mnogim poljima. Kada je u pitanju protetika, ona je veoma bitna kako za zdravlje zuba i vilica, tako i za estetski izgled. Zato pružamo različite protetske usluge, kao što je ugradnja metalokeramičkih ili bezmetalnih kruna.

Ljubazno osoblje, moderna oprema, iskustvo i tradicija čine stomatološku ordinaciju Prim. Dr Rula pravim mestom ukoliko vam je potrebna nega u oblasti ortopedija vilica i zuba, protetike, estetske stomatologije. Nagradite sebe fantastičnim osmehom – vi to zaslužujete.

Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije u vezi sa cenama stomatoloških usluga ili saveti oko nege vilica i zuba, možete nas kontaktirati putem našeg e-maila. Pogledajte kakve su preporuke korisnici ostavili za našu stomatološku ordinaciju.

Bitoljska 16, Beograd