fbpx
Višekomorni PVC prozori

Bistrik M

Bistrik M d.o.o. je osnovan 2001. godine, sa željom da kvalitetnom PVC stolarijom svojim kupcima omogući udoban boravak u njihovim domovima po najpovoljnijim cenama. Bistrik M ponudu čini PVC stolarija –  prozori raznih dimenzija, PVC vrata, balkonska vrata, sobna vrata.

PVC stolarija, PVC prozori i vrata, PVC profili

Winkhause profili – peto i šesto komorni nemački profili, PVC profili vrhunskog kvaliteta, izuzetno štede energiju, štite od buke, lako se održavaju i veoma su dugotrajni. Možemo da ponudimo PVC stolariju različitih dimenzija od sobnih, ulaznih i balkonskih vrata.

U ponudi su pored PVC stolarije i dekorativni paneli za ulazna vrata.

Bistrik M ima odličnu saradnju sa timom iskusnih montera stolarije, tako da pored stolarije ima uslugu ugradnja PVC stolarije. Za naše proizvode dajemo garanciju kao i servisiranje proizvoda po potrebi.

Kod nas dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu od proizvodnje, dostave, ugradnje i servisiranja PVC stolarije. Pokrivamo tržište Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Besplatnu dostavu vršimo u Beogradu i okolini od 30 km. U mogućnosti smo da dostavimo našu PVC stolariju i do drugih destinacija. Za destinacije van Beograda možete nam se obratiti za detaljnije informacije o cenama prevoza.

Garažna vrata

Zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji i tretmanu, Bistrik M za proizvodnju segmentnih termoizolovanih garažnih vrata koristi kompozitne panele, poliuretanskom izolacijiom, debljine 40mm, sa obe strane plastificiran aluminijumskim limom.

Paneli korisćeni za segmentna garažna vrata su sa unutrašnje strane ojačani jakim čeličnim pločama koje omogućavaju sigurno fiksiranje šarki i drugih dopunskih elemenata. Ova vrata se smatraju najoptimalnijim rešenjem, jer ne zauzima mesta unutar ili ispred garaže.

Peštan program

Peštan program predstavlja stolariju vrhunskog kvaliteta sa trostukim dihtovanjem i nemačkim Roto okovom. Ovaj jedinsteni sistem Okretno-nagibno otvaranje je sve zastupljeniji u centralnoj i istočnoj Evropi. Okretno-nagibna tehnologija omogućava okretanje i nagibanje prozorskog krila jednim potezom ručice.

Na lageru Vas čeka Preko 2000 komada gotove PVC stolarije (PVC prozori i vrata) tako da možemo da odgovorimo i na velike izazove dostave i ugradnje.

NOVO !!! U ponudi imamo PVC profil sa tri zaptivne gume renomiranog domaćeg proizvođača Peštan sa ugrađenim nemačkim Roto okovom i desetogodišnjom garancijom na Peštan program.

Pogledajte preporuke naših kupaca i pozovite nas za sve dodatne informacije.

Smederevski put 1, Beograd