fbpx
ravne jednoosovinske stepenice

Pgs Lesnik

Ako imate stan, kuću ili poslovni prostor na dva ili više nivoa, od jedne stvari nikako ne možete pobeći. To su stepenice. PGS Lesnik je firma čija je osnovna delatnost postavljanje stepeništa svih vrsta (izuzev betonskih), od idejnog rešenja do kompletne realizacije.

Spiralne stepenice, trokrake stepenice, ograda na stepenicama – PGS Lesnik

Sa preko 20 godina iskustva i preko 500 realizovanih projekata, neskromno možemo reći da je izrada stepenica nešto u čemu smo najbolji. U to ubrajamo i svu neophodnu prateću opremu kao što su rukohvati, gelenderi, ograde za stepeništa, kao i gazišta za stepenice. Može se kombinovati metalna ili drvena konstrukcija, drvena gazišta, njihova vrsta i boja. Tako se može postići da imamo i funkcionalno, ali i lepo stepenište koje upotpunjuje ceo vaš ambijent.

Da li želite drvene stepenice? Ili bi vam, možda, više odgovarale metalne? Konstrukcije i dizajn mogu biti različiti. Za početak je bitno da li su vam potrebna unutrašnja stepeništa, spoljašnja ili čak stepenice za potkrovlje.

Pored klasičnih, ravnih stepenica, to mogu biti kružne stepenice, ravne, jednakokrake stepenice, ali isto tako i dvokrake stepenice, kao i montažne, ili čak kombinacija jednih i drugih. Stvar je u tome šta vi želite i očekujete od njih. Što se tiče uštede prostora i funkcionalnosti tu su kružna stepeništa bez premca. One zauzimaju minimum prostora i zahteva najmanji otvor.

Međutim, ima ljudi koji jednostavno mogu u svom prostoru da zamisle samo neke klasične, ravne. Tu su varijante konstrukcija velike jer one mogu biti jednokrake, dvokrake stepenice, sa podestom ili bez njega, dok se može uraditi kombinacija spiralnih i ravnih stepenika. Tu su i konzolne, kao i kovane stepenice.

Rukohvati i ograde za stepenice

Rukohvati za stepenice ili ograde za stepenice mogu biti od različitih materijala. Vođeni time, u našoj ponudi se nalaze metalni rukohvati i drveni rukohvati. Isto tako unutrašnje ograde mogu biti kovane, metalne, kao i pohromske. Iz svoje ponude možemo izdvojiti kovane ograde za unutrašnje stepenice, koje vam mogu oplemeniti prostor. Mi u PGS Lesnik-u kažemo da je ukras svakog stepeništa njegova ograda. Zato posebnu pažnju posvećujemo samom dizajnu i detaljima ograda. Osim za stepeništa ograde ugrađujemo na terasama, balkonima, dvorištima i prilazima. Izrada rukohvata za stepenice je sa nama jednostavna i uvek u dogovorenom roku.

Jako je bitno spomenuti gazišta, još jedan jako bitan faktor kada je stepenište u kući u pitanju, pa tako naša ponuda obuhvata metalna gazišta i gazišta od drveta. Kao i sve ostalo, i ova odluka je na vama, mada ako su unutrašnje stepenice od drveta, logično rešenje je da i gazište bude od istog materijala.

U stepeništa se, radi uštede prostora, odnosno bolje iskorišćenosti prostora, mogu ugrađivati fioke, ili može postojati konstrukcija stepenica sa ugrađenim plakarom. Proizvodi izgrađeni po najsavremenijim tehnologijama postojanog su kvaliteta, visokog stepena bezbednosti i unikatnog dizajna.

PGS Lesnik – Sprovodi ideje u dela

Za koju god vrstu stepenište i dizajn da se odlučite, mi ćemo sprovesti vašu ideju u delo. Naš tim je sastavljen od iskusnih individualaca iz oblasti dizajna enterijera, građevinskog inžinjerstva, stolara i majstora. Usko smo specijalizovani za pružanje usluga u oblasti projektovanja i montaže svih tipova stepeništa i kombinacija – metal-metal, metal-drvo, metal-staklo, drvo-staklo, samo drvo,kao i pratećih elemenata ograda, gelendera itd.

Svojim trudom i radom uspeli smo da zauzmemo visoku poziciju na polju projektovanja i montaže stepeništa kao i izrade pratećih ograda i elemenata. Naša vizija je da naš vredan i profesionalan odnos prenesemo na tržište tako da zahvaljujući dobrom odnosu cene i kvaliteta naših usluga i proizvoda, budemo prepoznatljivi u zemlji. Cilj naše kompanije je da nastavimo sa stvoranjem svog brenda i da zauzmemo jednu od liderskih pozicija u ovom poslu.

Pogledajte preporuke naših klijenata i kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

Marka Oreškovića 9, Beograd

    • 5 godina ranije

    Kakve stepenice, pa to je super. Da li radite po projektu? Ja imam ucrtane i ne znam kome da poverim