fbpx
yell.rs

Medical Trust

Medical Trust – specijalistička pedijatrijska i homeopatska ordinacija

Medical Trust, specijalistička pedijatrijska ordinacija, ali i homeopatska ordinacija, na čijem čelu je pedijatar i homeopata dr Srđana Bolbođevski, osnovana je 2002. godine

Homeopatija se koncentriše na lečenje kompletne osobe specifičnim i blagim metodama, svojstvenim za tu osobu. Osnovni princip homeopatije polazi od toga da se slično sličnim leči. Sredstvo koje uzrokuje simptome određene bolesti kada se uzima u velikim dozama, može trenutno otkloniti simptome te bolesti ukoliko se uzima u posebno pripremljenoj formi.

Količina sredstava i homeopatski lekovi koji se koriste u homeopatiji je izuzetno mala, tako da nema nuspojava, neočekivanih reakcija ili kontraindikacija. Filozofija homeopatije polazi od toga da um, telo i emocije nisu razdvojeni. Svako iskustvo ostavlja trag u telu ili emotivnoj sferi. Zato, homeopatski proces počinje razgovorom u kojem homeopata postavlja veliki broj pitanja kako bi dobio što kompletniju sliku onoga što se događa u telu pacijenta, kako na mentalnom, tako i na psihičkom planu.

Svi predstavljeni problemi pacijenta, uključujući i bolest kao glavni problem, sklonost određenom ponašanju, kao i pacijentove osobine, bitni su simptomi u homeopatskoj analizi.

Cilj homeopatije nije otklanjanje simptoma, već prepoznavanje i otklanjanje samog uzroka simptoma. Zato je pravi homeopatski lek baziran na razumevanju celokupne osobe, pre nego na odgovoru na simptome određene bolesti.

Ne radimo četvrtkom i vikendom.

Radno vreme: 10:00 – 20:00

Hilandarska 32/2, Beograd