fbpx
yell.rs

Medic One

MEDIC ONE je specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju koja se nalazi u Gospićkoj 5, u centru Beograda, u prijatnom i mirnom kraju gde je klijentima omogućena maksimalna udobnost i privatnost za vreme boravka, kao i komfor potreban za potpuni uspeh operativnih zahvata i ostalih neoperativnih procedura. 

MEDIC ONE je moderna bolnica, opremeljena u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima, čiji ambijent i stil odišu toplinom i jedinstvenom elegancijom.

Za tim bolnice MEDIC ONE su znanje, stručnost, iskustvo, stalno usavršavanje i sprovođenje najnovijih inovacija i hirurških tehnika u estetskoj hirurgiji na prvom mestu. MEDIC ONE  garantuju kvalitet i postizanje željenih estetskih rezultata. Višegodišnje iskustvo i brojna usavršavanja u zemlji i inostranstvu iz oblasti plastične i estetske hirurgije svrstavaju Profesora Dr Bobana Đorđevića u vodeće plastične hirurge Srbije i regiona.

Po sadržaju i širokom spektru usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i antiaging procedura, MEDIC ONE  prati najpoznatije svetske bolnice iz ove oblasti. Ukoliko Vam je potrebno povećanje usana, ili estetska hirurgija za grudi, ANTI AGING tretman, ili estetska hirurgija bilo kojeg dela tela tu je naš siguran tim stručnjaka i hirurga.

Različitim rekonstruktivnim metodama stručni tim bolnice MEDIC ONE uspešno koriguje različite poremećaje fizičkih funkcija i minimizira deformitete i defekte lica i tela nastalih usled stečenih i urođenih bolesti, povreda i opekotina.

Plastična i estetska hirurgija predstavlja kombinaciju umetnosti i nauke, pa uspešan plastični hirurg mora da ima smisla za lepotu. Za tim bolnice MEDIC ONE zdravlje i lepota su imperativ rada, i svakim postupkom nastoje da postignu prirodni izgled i vrate estetsku ravnotežu, harmoniju i lepotu, dok zdravlje i sigurnost  klijenata ostaju uvek na prvom mestu.

Sve hirurške i nehirurške procedure se izvode na bezbedan način i u maksimalno kotrolisanim uslovima, poštujući sve etičke principe. Tim stručnjaka i medicinskih sestara, koji predvodi Profesor Dr Boban Đorđević, u svakom trenutku Vam je na raspolaganju. Ljubazno osoblje odgovriće na sva vaša pitanja i svojom stručnošću pomoći će Vam u donošenju najboljih odluka.

Pored specijalističkih pregleda, kompletne dijagnostike koja ih prati, terapijskih procedura i hirurškog lečenja, u bolnici MEDIC ONE sprovodi se edukacija i stručno usavršavanja mladih kolega iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije iz naše zemlje i inostranstva. 

Naša stručnost i iskustvo, a vaše poverenje i strpljenje, predstavljaju najveće vrednosti koje zajedno dovode do  uspeha.

MEDIC ONE – STRUČNOST I I ISKUSTVO, NAJSAVREMENIJI SVETSKI STANDARDI, ZNANJE  I POVERENJE.

MEDIC ONE – SIGURAN TIM STRUČNJAKA

 

Gospićka 5, Beograd