fbpx
liposukcija

Estetik Ramita – dr Dejan Milutinović

Estetska hirurgija predstavlja proces ulepšavanja fizičkog izgleda. Umeće hirurgije, napredna tehnologija i iskustvo u radu pružaju vrhunske rezultate. Svetlosna energija (laseri , IPL…), radiofrekventne struje i mezoterapija su metode koje pokušavamo da objedinimo kako bi dobili najbolje moguće rezultate.

Estetska hirurgija, estetske intervencije – Estetik Ramita – dr Dejan Milutinović.

Najveći stručnjaci estetske hirurgije predviđaju da će u budućnosti ona imati manje velikih operacija, a sve više malih, neinvazivnih estetskih intervencija koje daju brže, iako kratkotrajnije rezultate. Mezoterapija je jedna od njih, ali ne treba zaboraviti ni lasere i radiofrakventne struje, kojima se može zategnuti koža lica i bez operacije. To su sve procedure koje hirurg mora da praktikuje kako bi dobio zadovoljavajuće rezultate. Tempo života je sve brži i sve manje ljudi može da odvoji 10-15 dana koliko traje oporavak i rehabilitacija, znači i izostanak sa posla, kod većih estetskih operacija. Hirurg koji poznaje i anti aging medicinu u prilici je da objasni pacijentu šta je za njega najbolje, u kojoj situaciji se može pokušati sa neoperativnim metodama, ali i da mu jasno kaže da je operacija neophodna kada se drugačije ne može doći do željenih rezulatata.

Među najatraktivnije estetske intervencije za preoblikovanje tela su liposkulptura i korekcija grudi. Estetska hirurgija u kombinaciji sa mezoterapijom daje plastičnom hirurgu široku mogućnost da preoblikuje telo, čak i u detaljima.

Estetik Ramita obavlja se sledeće estetske operacije:
1.liposkulptura;
2.povećanje zadnjice;
3.pravljenje struka;
4.abdominoplastika;
5.liposukcija;
6.uvećanje grudi, smanjenje grudi i podizanje grudi;
7.face lifting;
8.korekcija nosa;
9.transplantacija masnih i matičnih ćelija u pojedine delove lica;
10.uklanjanje mladeža i uklanjanje kapilara;
11.celulit;
12.plastična i rekonstruktivna hirurgija i drugi estetski tretmani.

Možete nas pronaći i na sajtu: www.dejanmilutinovic.com

Budimska 2, Beograd