fbpx
yell.rs

Čakan dental zubno protetska laboratorija

Laboratorija Čakan Dental ima za cilj da bude laboratorija Vašeg izbora. Mi možemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, pružiti stručne i estetske zahteve (estetska stomatologija). Naši svakodnevni napori usmereni su ka poboljšanju svih segmenata rada i poslovanja laboratorije. Dugogodišnjim iskustvom postigli smo efekat da se u jednoj laboratoriji može dobiti vrhunska usluga fiksnih i mobilnih radova. Svi naši napori doprineli su da danas Čakan Dental laboratorija bude jedna od najsavremenijih zubno-protetskih laboratorija u Srbiji.

Usluge laboratorije Čakan Dental su kvalitetne zahvaljujući korišćenju opreme i materijala, koji predstavljaju poslednje dostignuće tehnike u ovoj oblasti. Čakan Dental je prva i jedina laboratorija na Balkanu koja je dobila sertifikat Vita Masterlab i postala opinion lider u regionu za Vita keramike:

  • VITA MASTER
  • VITA VM13

Osim standardnih usluga, laboratorija Vam može pružiti najnovije proizvode dentalne protetike (zubna protetika):

Bredent Bio Dentalplast – materijal za izradu parcijalnih skeletiranih proteza na polimernim bazama u bojama A1, A2, A3, koji se odlikuje visokim stepenom preciznosti i frikcije, kao i ukupnom ugođaju.

Bredent Bio Hpp – najsavremenija polimerna konstrukcija koja se koristi za izradu fiksnih i mobilnih radova, kao i za izradu na različitim mplant sistemima, veznim elementima, Dolder preckama. Odlikuje se izrazito malom specificnom težinom i izrazito visokim stepenom razlaganja horizontalnih sila u bočnoj regiji. Predstavlja materijal buducnosti i doživljava ekspanziju u zapadnoj Evropi posle premijere u Kelnu 2013. godine.

Bredent Polyana IC – izrada totalnih i parcijalnih proteza tehnologijom koja podrazumeva proteze bez alergena.

Čakan Vladimir, osnivač zubno protetske laboratorije je autorizovan od VITA-e kao trener i predavač iz oblasti VITA keramike. Nakon diplomiranja na Bredent dentalnoj akademiji u Nemačkoj 2013. godine, postaje oficijalni stručni konsultant, trener i predavač iz oblasti Bredent veznih elemenata, frez-tehnike, komplikovanih radova na Bredent implant sistemima (implantologija) i najnovije tehnologije iz oblasti Bio Hpp fasetnih sistema.

U uslugu Čakan Dental centra uključena je i svakodnevna kurirska služba.

Cvijićeva 112, Beograd