fbpx
  • Popularno

Vunjak

Stomatološka ordinacija Vunjak Tim: Više od stomatologije, partnerstvo za zdrav i lep osmeh

Vunjak Tim – Vaša oaza za zdravlje i estetiku osmeha u srcu Beograda

Stomatološka ordinacija Vunjak Tim osnovana je 2003. godine sa plemenitom mišlju – da stomatološke usluge učini dostupnim i pristupačnim svima. S tim ciljem u srcu, tim visokoobrazovanih stomatologa različitih specijalnosti danas vas očekuje na idealnoj lokaciji u Beogradu, na Zelenom vencu. Kod nas ćete pronaći sve što je potrebno za kompletno zbrinjavanje vašeg osmeha – od rutinske kontrole i čišćenja do zahtevnijih zahvata poput implantata i protetike.

Više nego samo ordinacija – partner za zdravlje i lepotu osmeha

U Vunjak Timu verujemo da lep i zdrav osmeh nije luksuz, već neodvojivi deo dobrog zdravlja i samopoštovanja. Zbog toga se ne fokusiramo samo na lečenje već i na prevenciju. Naši stručni stomatolozi će vas temeljito upoznati sa pravilnom oralnom higijenom i savjetovati kako da održite zdrav osmeh i svež dah tokom života. Takođe, promovišeći estetsku stomatologiju, pomagali smo mnogim pacijentima da steknu osmeh o kojem su uvek sanjali, povećavajući im samopouzdanje i kvalitet života.

Širok spektar usluga po pristupačnim cenama

U našoj ordinaciji nudimo sve oblasti moderne stomatologije, prilagođene vašim individualnim potrebama i finansijama.

  • Preventivna stomatologija: Redovne kontrole, profesionalno čišćenje zuba, fluoridacija, saveti za održavanje zdravlja oralne duplje.
  • Opšta stomatologija: Lečenje кариjesa, endodontski zahvati (korensko lečenje), parodontološki tretmani (lečenje paradontoze), vađenje zuba.
  • Estetska stomatologija: Beljenje zuba, fazonete, livene i lumineti za korekciju oblika i boje zuba, dizajn osmeha.
  • Protetika: Mostovi, fijoderice, proteze za zamenu nedostajućih zuba i poboljšanje funkcionalnosti žvakanja.
  • Oralna hirurgija: Ugradnja implantata, hirurško vađenje zuba mudrosti i drugih zahvata po potrebi.

Prednosti biranja Vunjak Tima:

  • Iskustvo i stručnost: Više od 20 godina iskustva i tim visokoobrazovanih stomatologa specijalizovanih za različite oblasti stomatologije.
  • Moderna oprema i materijali: Koristimo najsavremeniju dijagnostičku opremu i vrhunske materijale za trajna i estetska rešenja.
  • Bezbolna stomatologija: Trudimo se da svaka poseta bude bez strepnje. Nužno pri tome su i naše tehnike anestezije i bezbolnog lečenja.
  • Prijazna i profesionalna atmosfera: Od recepcije do ordinacije, naš tim vas dočekuje sa srdačnošću i profesionalnim pristupom.

Posete nas i otkrijte svoj savršeni osmeh!

Kontaktirajte nas danas i zakazite termin za pregled ili konsultacije. Naš tim i prijatna atmosfera Vunjak Tima čekaju vas da zajedno krenemo ka zdravlju i lepoti vašeg osmeha!

Brankova 11, Beograd