fbpx
Intermedicus BIS – Ginekološki pregled

Specijalna bolnica za lečenje sterilitet INTERMEDICUS BIS

Počeli smo kao Specijalistička ordinacija za ginekologiju “Intermedicus Bis” 1995. godine. Prerasli smo u polikliniku “Intermedicus Bis” 2004. godine, a od 2008. godine, registrovani smo kao Specijalna bolnica za lečenje steriliteta “Intermedicus BIS”.

Specijalna bolnica za lečenje steriliteta

Specijalna bolnica za lečenje steriliteta “Intermedicus BIS”, opremljena je najmodernijom medicinskom opremom (3D, 4D  i color dopler ultrazvučnim aparatima, inkubatorima, mikroskopima, histeroskopom, kolposkopom, dijaterm na principu radio talasa).

Dvadesettrogodišnje iskustvo u rešavanju problema steriliteta (postupci asistirane reprodukcije: klasična IVF i mikromanipulacija-ICSI; intrauterusna inseminacija (IUI) i ciljani odnos)

Eminentni stručnjaci iz oblasti:

PERINATOLOGIJE

– Prenatalna dijagnostika genetskih poremećaja ploda (neinvazivni postupci – Nifty test i Verified testoviinvazivni postupci – CVS, Amniocenteza, Kordocenteza);

– Ultrazvučna dijagnostika anomalija ploda;

– Vođenje trudnoća sa visokim rizikom.

GINEKOLOŠKE ENDOKRINOLOGIJE

Poremećaji ciklusa u reproduktivnom dobu žene, krvarenja iz materice, neplodnost prouzrokovana hormonskim poremećajem – PCO sindrom, perimenopauza, menopauza, endokrine bolesti u trudnoći i u visoko rizičnim trudnoćama; prevencija i lečenje ginekoloških oboljenja.

GINEKOLOŠKIH INTERVENCIJA

– Histeroskopija (dijagnostička i operativna);

– Uklanjanje polipa i kondiloma;

– Stavljanje serklaža;

– Stavljanje i skidanje spirale;

– Snimanje prohodnosti jajovoda (HyCoSy);

– Punkcija ovarijalnih cista i hydrosalpinxa.

U okviru bolnice pored ginekoloških ordinacija i laboratorije za vantelesnu oplodnju postoji i  hirurška sala i apartmani za ležeće pacijente.

Bulevar Zorana Đinđića 45i, Beograd

  • 9 years ranije

  Šta reći o timu koji nam je pomogao da ostvarimo najveću životnu želju-da postanemo roditelji? Osim, HVALA, HVALA, HVALA…25.02.2009 svetlost dana su ugledale naše devojčice Lena i Anka koje su završile predškolsko obrazovanje i pripremaju se za polazak u prvi razred. Još jednom HVALA, profesoru i njegovom timu!

  Vesna Dmitrović

  • 8 years ranije

  Da nije bilo vase klinike nikad mozda nebi imala decu a kod vas prva vantelesna mi je uspesna presrecna i zadovoljna sam majka zahvaljujuci vama … Nema reci kojom bi se zahvalila svaka je mala vasem timu i profesoru reci hvala su male…

  Arnautovic Zorka

  • 8 years ranije

  Sve pohvale za Profesora Radunovića i osoblje.

  Jelena Jovančić

  • 6 years ranije

  Sve pohvala za dr Radunovica i kompletnu kliniku, strucnost i ljubaznost na visokom nivou.

  Selena Mijatovic

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku