fbpx
  • Popularno

Doormatic

Proizvodnja i prodaja garnišni sa elektromotorom i segmentnih garažnih vrata. Električne garnišne sa mehanizmom povlačenja. Motori za motorizaciju kuća i poslovnih objekata od prozora do garaže. Garancija na garažna vrata je 24 meseca,  i čak 60 meseci na motor. Sedište Doormatic d.o.o. je u Smederevu.

Garnišne sa elektromotorom, garažna vrata, prodaja i montaža

Doormatic se bavi prodajom svih vrsta motora za motorizaciju garnišni i sistema za zavese, garažnim vratima, rampama. Naši sistemi rade na električne komande tastera i daljinskog upravljača. Zahvaljujući modernizaciji, ovi sistemi se mogu priključiti na tablet, računar ili mobilni uređaj.

Vršimo ugradnju i montažu gotovih proizvoda i samim tim dajemo garanciju na kvalitet  proizvoda. Električne garnišne kao inovativnost na našem tržištu daju vam lakoću povlačenja zavesa.

Prodaja i ugradnja sledećih proizvoda:

U ponudi imamo i ostale motore za motorizaciju kuća i poslovnih objekata. Možemo motorizovati sve od kapije do krovnih prozora.

Prepoznali smo potrebu tržišta za ovim proizvodima koje treba da odlikuje pre svega odličan odnos cena-kvalitet. Naši proizvodi su kvalitetni, ali sa cenom koja je pristupačna. Iza kvaliteta stojimo, pre svega ugradnjom komponenti od najpoznatijih svetskih brendova, a zatim  stručnim sklapanjem i montažom gotovih proizvoda. Brendovi sa kojima radimo su Somfy za motore i automatiku, Metecno paneli i Flexiforce i Sicom okovi za garažna vrata.

Svim našim motorima se može upravljati pomoću klasičnih električnih komandi – tastera ili prekidača, ali takođe i daljinski –  pomoću daljinskih upravljača ili pomoću jednog ili više telefona, fiksnih ili mobilnih.

Garancija

Našim kupcima, dajemo maksimalnu garanciju. U slučaju kvara u garantnom roku, na teren izlazimo u roku od 24 sati od trenutka javljanja problema. Uvek imamo rezervne delove, i mehaničke komponente i motore, tako da svaki kvar (u garantnom ili vangarantnom roku) možemo brzo sanirati. To je ono po čemu smo bolji od većine ostalih konkurentskih firmi.

Politika naše kuće je da nema prostora za improvizaciju kada se radi o kvalitetu. Jedino kvalitet može osigurati sigurnu poziciju na tržištu, dugotrajnost i prepoznatljivost. Cilj je da od svakog našeg kupca na kraju čujemo reči: “Ovo sam baš ovako zamišljao!”

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati. Pogledajte preporuke zadovoljnih potrošača, oni su najbolja reklama.

Pazinska 1, Smederevo