fbpx
yell.rs

Italoptik

Specijalizovana optička radnja ITALOPTIK  uspešno posluje već 26 godina. Svojim obimnim asortimanom ITALOPTIK pokriva sa preko deset različitih stilskih proizvodnih linija sunčanih naočara i dioptrijskih naočara  celokupno tržište kupaca.

Zastupljeni su najpoznatiji svetski brendovi Police, Furla, Escada, Blumarine, Chopard, Nina Ricci, Trussardi, Lanvin, Momo Design, Fila, Sting, Lozza; Pier Martino, Caterpillar po veoma povoljnim cenama.

U ponudi su sve vrste dioptrijskih stakala – sa antirefleks slojem, asferična, photofromic, polikarbonat stakla, progresivna stakla, stakla visokog indeksa kao i kontaktna sočiva renomiranih proizvođača.
U specijalizovanoj prodavnici ITALOPTIK savremeno je opremljen prostor za izlaganje sunčanih i dioptrijskih naočara; izlazeći u susret zahtevima modernog kupca koji želi u miru i bez žurbe probati naočare pre nego se odluči za kupovinu. Cilj je pronaći ono što najbolje ispunjava zahteve klijenta a klijent se uvek mora osećati ugodno i biti u centru pažnje.

ITALOPTIK poseduje savremenu radionicu za servisiranje naočara – ugradnju oftalmoloških sočiva, zamenu postojećih sočiva, zamenu najlona, šrafova… Sočiva se obrađuju na najsavremenijoj mašini Accura Briot francuskog proizvođača.

ITALOPTIK  pruža usluge određivanja dioptrije koje obavlja lekar specijalista (oftalmolog) uz pomoć najsavremenijih dijagnostičkih aparata visoke preciznosti.

Milentija Popovića 9, Beograd

    • 4 years ranije

    Naočare koje su mi napravili imale su pogrešno urađene cilindre, tako da mi se vid mutio, što sam otkrio tek po dolasku kući jer mi je u radnji rečeno da je to zbog šireg vidnog polja. Odmah sutradan vratio sam im naočare i nakon nekoliko dana ispravili su problem, a za to što sam dodatno morao da čekam i dolazim nekoliko puta, dobio sam izvinjenje tek kada sam ga zatražio. Zasigurno nikada više neću poslovati sa ovom kompanijom, a to bih savetovao i svima koji ovo pročitaju jer kada sam pokušao da ih kontaktiram kako bih iskazao svoje nezadovoljstvo, shvatio sam da su kontakt stranicu na sajtu isključili, pa je jedina opcija kontakt preko fejsbuk-a ili tviter-a (ili broja telefona iz radnje u kojoj ne rade nadređeni već radnici koji izbegavaju eskalaciju problema, iz straha ili po instrukciji ne znam). Veoma profesionalno. I nakon kontakta preko obe ponuđene društvene mreže nisam dobio odgovor, a moje poruke su posle nekoliko dana obrisali. Žao mi je kada se sretnem sa kompanijama koje ne stoje iza svoje misije (kako stoji na sajtu) “Klijent je centar sveta”, i isto tako mi je žao što takve kompanije ne shvataju da im uspeh zavisi upravo od tih mušterijama kojima okreću leđa.

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku