fbpx
yell.rs

Estera estetski centar

Estera estetski centar – Kozmetički salon i centar estetske medicine

Estetski centar “Estera” kreirao je raznovrstan izbor tretmana za nehiruško podmlađivanje lica i tela. Mezoterapija, hemijski pilinzi, hijaluronski fileri, 3D mezoniti i podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom vidno utiču na poboljšanje kvaliteta kože, efikasno otkljanjanju posledice stresa i umora i Vašoj koži vraćaju svežinu, zategnutost i sjaj. Naš cilj je pružanje kvalitetnih usluga i adekvatnih saveta kako bismo svojim klijentima omogućili da se osećaju posebno, jer su lični komfor i potpuna diskrecija naš imperativ. Primenjujemo sertifikovane, proverene i pouzdane preparate kako bi njihova sigurnost i bezbednost bile na zavidnom nivou, a efekti tretmana dugotrajni.

Osnivač centra “Estera” je dr Nenad Stanković, po vokaciji anti-ageing trener, injektor, mentor i edukator u oblasti obučavanja doktora medicine i stomatologije. U potrazi za najnovijim dostignućima eminentnih stručnjaka u svetu, dr Stanković se profesionalno usavršava u Monte Karlu, Bugarskoj, Kazahstanu, Sloveniji, Hrvatskoj, Španiji, Ukrajini, Rusiji, Izraelu, Francuskoj, Holandiji, Austriji, Jordanu, Filipinima, Mađarskoj, Poljskoj i Češkoj. Već četvrtu godinu je internacionalni predavač za prestižnu špansku kompaniju SKIN TECH PHARMA GROUP. Stečena znanja, veštine, umeće, iskustvo i profesionalne kontakte sa najpoznatijim predstavnicima anti-ageinga, uspešno primenjuje u srcu starog Beograda, na Vračaru. U našem centru izvodimo tretmane kao što su:

Mezoterapija – Postignite unutrašnji balans sa mezoterapijom koja koži vraća elastičnost i jedrinu, uspostavlja narušenu ravnotežu, omogućava bolju hidrataciju i ishranu tkiva, podstiče detoksikaciju i unapređuje opšte stanje organizma. Zahvaljujući vitaminima, mineralima, hijaluronskoj kiselini i antioksidansima koji se unose u središnji deo kože, ten postaje blistav što će vašem licu pružiti svež i mladolik izgled.

Hemijski piling – Oslobodite se bora, starih ožiljaka od akni, fleka i proširenih pora uz hemijski piling kojim se uklonjeni površinski sloj kože menja novim, zdravim i nežnim. Rastvori određenih kiselina nanose se na kožu i izazivaju njeno ljušćenje, kolagenska vlakna se regenerišu te koža deluje podmlađeno, akne su manje prisutne, a ožiljci i pore plići. Iskoristite zimski period i uklonite sve nedostatke koji vam smetaju i zbog kojih se osećate nezadovoljno.

Podmlađivanje sopstvenom plazmom – Iskoristite vlastite snage za svoju vitalnost i na potpuno prirodan način otklonite tragove umora i stresa. Uz sopstvenu krvnu plazmu koja predstavlja pravu riznicu faktora rasta i proteina učinićete da vreme radi za vas. Tekstura i kvalitet kože se poboljšavaju, kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi, a bore, ožiljci i strije na telu znatno su ublaženi.

Hijaluronski fileri – Zadržite volumen, prirodan izraz i svežinu sa hijaluronskim filerima kojima se efikasno popunjavaju bore, podočnjaci, jagodice i koriguju konture lica i usana. Njima je moguće korigovati nepravilnosti oblika oboda lica, brade, nosa i podvaljka, a efekti tretmana vidljivi su i do dve godine.

3D mezoniti – Neoperativni lifting mezonitima je vaš pouzdan saveznik u očuvanju mladalačkog izgleda. Zahvaljujući ovim biorazgradivim vlaknima koji se plasiraju u kožu, stvara se nov kolagen, elastin i hijaluron i na taj način se zatežu opušteni delovi kože bez tonusa uz očuvanje prirodnog izgleda i mimike. Osim na licu, vratu i dekolteu, mreža niti će zategnuti i kožu nadlaktica, unutrašnje strane butina, kolena i stomaka.

Tretman preoblikovanja tela uz MED 2 Contour – Ukoliko mislite da vam redovno vežbanje, zdrava ishrana i kvalitetna nega ne pružaju rezultat kakav želite jer su celulit, problematična područja sa masnim naslagama i širi obim tela još uvek tu, onda se možete opredeliti za tretman Med2 Contour-om. Ovim postupkom dokazano se smanjuje obim, uklanja celulit i lokalizovane masne naslage sa stomaka, bokova, zadnjice, leđa, kolena i nadlaktica. Reč je o revolucionarnom aparatu koji je od strane FDA odobren kao najefikasniji tretman nehirurškog oblikovanja tela na svetu, a na najvećem medicinskom kongresu iz oblasti estetske medicine „The Aesthetic awards“ u Las Vegasu, dr Troel je nagrađen prestižnim priznanjem za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tela. Uređaj Med2 Contour je takođe jedini patentirani uređaj na svetu koji usisava tkivo i kroz delovanje varijabilne niske frekvencije i fokusiranog ultrazvuka omogućava kontrolisan tretman. Uz sve navedene prednosti ovakvog načina oblikovanja, veoma je važan individualan pristup svakom klijentu i adekvatno uskladiti očekivanja sa mogućnostima, a to je izvodljivo stručnom procenom lekara koji kontinuirano prati napredak i vodi klijenta kroz ceo proces. 

Bokeljska 7/5/29, Beograd