fbpx
Poliklinika Longa Vita – mcm tretman tela

Poliklinika Longa Vita

Poliklinika Longa Vita osnovana je kao rezultat želja i potreba da se pacijentima omogući drugačiji, humaniji pristup lečenju, u kojem najpre treba razumeti čoveka i ukupne poteškoće koje su dovele do nastanka bolesti.

Poliklinika za celu porodicu i centar estetske medicine

Iz vodećeg biorezanantnog centra u regionu, postali smo poliklinika za celu porodicu. U našem timu pacijent i lekar su ravnopravni partneri u stvaranju projekta koji omogućava put ka ozdravljenju.

Motivisani ljubavlju prema poslu kojim se bavimo, u našoj poliklinici smo stvorili ugodnu, opuštajuću atmosferu u kojoj će Vas dočekati stručno osoblje, spremno da otkloni Vaše nedoumice i odgovori na sva Vaša pitanja.

Opšta medicina

Već na prvom pregledu čekaju Vas najbolji lekari, stručnjaci koji vas poznaju i kojima verujete! Bez čekanja i odlaganja do prave dijagnoze, blagovremene terapije i brzog izlečenja.

Pedijatrija

Neka zdravlje Vašeg deteta uvek bude u sigurnim rukama!  Tim pedijatara sa višegodišnjim iskustvom brine o vašoj deci od prvih dana i tokom njihovog odrastanja, jer porodični lekar i jeste deo porodice.

Fizikalna medicina

Ne trpite bol, oporavite se brzo, sprečite nove povrede! Savremeno odeljenje za fizikalnu medicinu , sa najmodernijim uređajima za elektroterapiju i kinezi salom učiniće Vaš život lakšim i lepšim.

Kvantna medicina

Osetite sve prednosti lečenja u vodećoj biorezonantnoj poliklinici u regionu! Spoj tradicionalnih znanja i najsavremenijih aparata za kvantnu medicinu učiniće da Vaše tegobe postanu prošlost bez ikakvih štetnih dejstava.

Oslobodite se hroničnih bolesti, gojaznosti, kandide, neurodermatitisa, polenske kijavice, toksina, stresa. Pouzdano određujemo uzročnike alergija kod dece i uspešno dijagnostikujemo opterećenja na Vašem imunom sistemu.

Homeopatija

Aktivirajte imuni sistem i podstaknite Vaš prirodni kapacitet za samoizlečenje i samoodbranu organizma! Bez nuspojava i kontraindikacija, najsigurniji način lečenja beba, dece i odraslih.

Pomaže kod akutnih bolesti disajnog, probavnog i urinarnog trakta, akutnih virusnih i bakterijskih bolesti, alergija, bronhitisa, Kronove bolesti, psorijaze, reumatizma, sinusitisa, neuralgija trigeminusa, ulceroznog kolitisa, vitiliga, epidemija i infekcija, kod fizičkih trauma odnosno povreda, ujeda insekata i ugriza životinja, posekotina, preloma.

Akupunktura

Iskusite blagodeti kineske metode lečenja stare 5000 godina! Svetska zdravstvena organizacija priznala je akupunkturu kao zvaničnu medicinsku metodu i preporučila je u terapiji za preko 50 oboljenja.

Odlično se pokazala kod  upale sinusa, astme, konjunktivitisa, dečje kratkovidosti, nekomplikovane katarakte, upale desni, upale ždrela, spazma jednjaka, gastritisa, čira, kolitisa, migrene, paralize lica, neuropatije, išijasa, teniskog lakta, osteoartritisa, hipertenzije, odvikavanja od pušenja, skidanja kilograma, hormonskog disbalansa.

Među našim najtraženijim uslugama su:

 • Pulmologija za decu i odrasle;
 • Lečenje diskus hernije, kinezi i elektroterapija;
 • Dečija fizijatrija, za pravilan rast i razvoj;
 • Lečenje alergija biorezonantnom terapijom.

Estetska medicina – Centar Longa Vita Aesthetica

Brinite o svom licu i telu na najbolji način! Naš tim stručnjaka estetske medicine, najmoderniji aparati i provereni materijali koje koristimo učiniće da se u Vašem telu ponovo osećate ugodno i prijatno i da Vaše lice oslikava vaše dobro raspoloženje i samopouzdanje.

Tretmani estetske medicine

Neke od usluga našeg Centra su:

 • Nehirurška liposukcija;
 • Nehirurško podmlađivanje lica;
 • Mezoterapija tela i lica;
 • Korekcija usana hijaluron filerima;
 • PRP „Vampirski tretman“;
 • Botox;
 • Mezoniti;
 • Masaže;
 • Nutricionističko savetovanje.

Nekada su senzualne i simetrične usne bile blagoslov genetike ali danas zahvaljujući anti-age medicini možemo da postignemo efekat i korekciju kakvu želimo korišćenjem najboljih svetskih hijaluron filera.

Botox je reč koja je već duže vreme postala sinonim za sve nehirurške antiage tretmane, kako bi uklonili ili umanjili vidljivost bora.

MCM tretmanom trajno se smanjuje broj masnih ćelija i nema jo-jo efekta ukoliko se pridržavate naših preporuka za zdravu ishranu i aktivan načina života. Regije koje se najčešće tretiraju su abdomen, kukovi, butine, sedalni deo, kolena, listovi i ruke ali i ostali problematični delovi koje želite.

Mezoterapija je nehirurška tehnika apliciranja različitih mezo koktela u središnji sloj kože-derm. Cilj mezoterapije je da stimuliše prirodnu ćelijsku aktivnost i tako podigne tonus kože, ishrani tkivo i popuni bore.

Vampirski tretman je najbolja svetski priznata prirodna metoda podmlađivanja lica i tela. To je tretman biostimulacije Vašom krvnom plazmom i spada u domen regenerativne medicine jer se stimulišu ćelije na najbolji mogući način da prirodno regenerišu Vaše lice i telo.

Mezoniti su tehnika zatezanja, podmlađivanja i podizanja kože i potkožnog tkiva. To su specijalne tanke i fleksibilne hirurške niti koje se aplikuju ispod kože i postižu odlične rezultate na polju anti-age medicine.

Longa Vita Aesthetica tim čine vrhunski stručnjaci u oblasti estetske medicine. Naše usluge su neinvazivne, proverene i bezbolne. Vaše male i velike želje, kod nas postaju stvarnost a zadovoljan osmeh i pozitivne preporuke su naša najbolja reklama.

 

Učitelj Tasina 9a, 18106 Niš