fbpx
yell.rs

Dr Petrić

Specijalistička ordinacija interne medicine Dr Petrić u Beogradu osnovana je od strane porodice lekara i medicinskih sestara, sa namerom da svojim pacijentima obezbedi najviši vid nege o zdravlju.

Težište rada ordinacije Dr Petrić jeste pre svega preventivna medicina, odnosno preventivni i sistematski pregledi, zatim ultrazvučna dijagnostika srca, krvih sudova, štitaste žlezde, male karlice i dojki, kao i laboratorijska dijagnostika i određivanje Helicobacter Pylori.

U našoj ordinaciji možete dobiti sledeće usluge:
    ● pregled interniste sa EKG
    ● kardiološki pregled
    ● gastroenterološki pregled
    ● endokrinološki pregled
    ● ultrazvučni pregledi: ultrazvuk srca, ultrazvuk trbuha, ultrazvuk mekih tkiva (Color doppler krvnih sudova vrata, doppler krvnih sudova nogu i ruku), ultrazvuk štitaste žlezde, ultrazvuk dojke, ultrazvuk prostate
    ● 24h holter EKG
    ● 24h holter pritiska
    ● detekcija Helikobakter Pilori

Svaki pacijent ima uvid u svoje zdravstveno stanje, kako bi na vreme započeo sa lečenjem potencijanih oboljenja. Pored pregleda i laboratorijske dijagnostike, naša ordinacija nudi i lečenje bolesti unutrašnjih organa.

Stručni tim ordinacije čine lekari iz različitih oblasti, kao što su kardiologija, gastroenterologija, pulmologija, reumatologija i nefrologija…

Osim u ordinaciji, preglede i intervencije sprovodimo i na terenu, odnosno kroz kućne posete lekara.

Vojvode Stepe 133, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku