fbpx
yell.rs

Centar Dr Gifing

Hrono ishrana je grana medicine koja se bavi kombinovanjem i pravilnim izborom namirnica. Program ishrane dr Gifing počiva na ovim biloškim načelima i sa velikom sigurnošću i preciznošću se bavi poboljšanjem zdravlja i fizioloških parametara. Rezultati gubljenja kilograma se vide brzo, već posle nedelju dana, usled pravilne primene programa dr Gifing.

Kod nas se može obaviti hrononutricija (hrono ishrana), DNK ishrana, plan ishrane, test intolerancije na hranu, analiza sastava tela i određivanje sastava tela, indirektna kalorimetrija, preventivna medicina, slobodni radikali, B-E terrain analizator, mogu se dobiti saveti nutricioniste, bioage testiranje, određivanje slobodnih radikala, digitalna dermatoskopija, radiotalasno uklanjanje mladeža, terapija tečnim azotom, kolagen induktivna terapija, određivanje hormonskog statusa…

Naši lekari specijalisti edukovani su u svetskim antiaging centrima, redovno učestvuju u radu međunarodnih seminara i konferencija, prateći najnovija dostignuća kada je u pitanju antiaging medicina, čiji su prevashodni ciljevi dugovečnost, zdravlje i lepota. Pored ovoga, specijalizovani tim dermatologa, na osnovu uvida u potrebe klijenata s jedne, i stručnog mišljenja s druge strane, koristi individualni pristup prilikom izbora najboljih dermatoloških i kozmetoloških rešenja, od standardizovanih načina nege kože lica i tela do primene visokih tehnologija u tretmanima podmlađivanja. Zahvaljujući znanju i iskustvu našeg tima svakom klijentu biće preporučena kombinacija tretmana koja će dovesti do postizanja maksimalnih rezultata.

Braće Nedića 1, Beograd