fbpx

NorDent

Stomatološki centar NorDent, nastao je kao odraz potrebe da se našim sugrađanima ponudi savremena, kvalitetna, brza i efikasna stomatološka usluga, kakvu zaslužuju. Ranije su se stomatološke usluge ovog tipa mogle naći samo u većim gradovima zemlje ili inostranstva.

Stomatološki centar – NorDent Subotica.

Rezultat ovakve želje i vizije predstavlja stomatološki centar u Subotici, opremljen sa 11 stomatoloških ordinacija. Naše ordinacije su projektovane prema najsavremenijim tehničkim i tehnološkim dostignućima sadašnjice, kao i savremenim digitalnim dijagnostičkim centrom.

Usluge stomatološkog centra:

U našem centru mogu se dobiti kompletne stomatološke usluge:

Kompletan tim koji čine stomatolozi ili zubari, osoblje i menadžment stomatološkog centra NorDent, posvećen je maksimalnom zadovoljenju svih potreba naših pacijenata. To podrazumeva celokupan postupak:

 • Prijem;
 • Kontrolni pregled;
 • Dijagnostiku i tretman;
 • Koji sada možete dobiti na jednom mestu;
 • Uz mogućnost planiranja načina i tempa ostvarenja istih.

Shodno etičkom kodeksu i interdisciplinarnom pristupu stojimo na raspolaganju svakom pacijentu, kao i svakom stomatologu čiji je cilj precizna dijagnostika kao osnov kvalitetnog lečenja.

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba je danas najtraženija usluga u svetu, koja može bitno uticati na kvalitet života koji je vezan za estetiku osmeha. Kako bi proces izbjeljivanja zuba dao željene rezultate, bez negativnih posledica potrebno je proces prepustiti profesionalcima.

Metoda izbjeljivanja zuba je bezbolan proces, međutim, može se očekivati u toku tretmana blaga osetljivost zuba koja se nakon par dana povlači.

Pre početka profesionalnog izbjeljivanja potrebno je fotografski uz odgovarajući ključ boja zuba, utvrditi početnu boju tj. nijansu zuba.

Sam proces izbeljivanja zuba traje oko 45 min, uz korišćenje najsavremenijih gelova za izbeljivanje i moćne akceleratorske lampe za izbeljivanje, koja koristi kombinovanu tehniku halogene, led i ultrazvučne metode ubrzavanja procesa izbeljivanja.

“Neka Vaši zubi zablistaju jače od letnjeg sunca”

Kontaktirajte nas za sve informacije i zakažite svoj termin, a mi Vam garantujemo maksimalnu posvećenost i brigu o Vašim zubima.

Matije Korvina 17, Subotica

  • 11 godina ranije

  Želim da se zahvalim ordinaciji za pomoć koju nismo dobili u državnoj zubnoj poliklinici, iako smo nakon nekoliko molbi dobili negativan odgovor da ne mogu da pomognu i da nam moze pomoci samo dr kod kojeg dete dolazi na intervencije, u apoteci smo dobili informaciju za ovu polikliniku i uz veliku dozu ljubaznosti i nesebicnosti ukazana nam je pomoc bez novcane nadoknade…..Veliko hvala osoblju.

  Valentina Tešić