fbpx
yell.rs

Klinika Maja

Klinika Maja počeo je sa radom 1994. godine. Osnovali su ga Prof. dr Gordana Zlatanović i Ljubiša Zlatanović. Početak je bio u skromnom prostoru od 18m2 sa 2 stalno zaposlena lica, da bi to sada bila moderna očna kuća koja ima 13 stalno zaposlenih osoba i koja se prostire na 300m2 lepo uređenog poslovnog prostora. Pored stalno zaposlenih lica u radu Centra aktivno učestvuje i više konsultanata – vrhunskih stručnjaka iz oftalmologije i anesteziologije.
U sklopu Centra posluju Optika Maja i Ordinacija za očne bolesti „Prof. dr Gordana Zlatanović”. Centar se nalazi na dve lokacije: u TC Zona III (gde je glavna lokacija sa svim sadržajima) i u TC Gorča ( gde je smeštena po jedna optičarska radnja i oftalmološka ordinacija).
Klinika Maja je danas jedna od najsavremenijih i najopremljenijih očnih kuća u zemlji, a posebno u regionu, gde na jednom mestu imate sve za Vaše oči. Na 300m2 moderno opremljenog prostora nalaze se:
3 kompletno opremljene oftalmološke ordinacije,
Hirurška sala posebno opremljena za operacije katarakte, glaukoma i manjih hirurških intervencija,
Sala za refraktivnu hirurgiju – lasersko skidanje dioptrije,
Kabinet za laser (YAG i LFK),
Specijalizovani kabineti za dijagnostiku i to:
Kompjuterizovana perimetrija,
Ultrzvučna dijagnostika,
Optička koherentna tomografija – OCT,
Fluoresceinska angiografija,
Biometrija,
IOL master,
Kabinet za kontaktna sočiva,
Kabinet za refrakcije.
Posebno mesto u Klinici Maja zauzimaju dve moderno opremljene optičarske radnje Optike Maja, koje predstavljaju osnovnu polugu razvoja Centra od samog njegovog osnivanja. U njima se mogu naći dioptrijski okviri vodećih svetskih proizviđača, bogat izbor sunčanih naočara i sve vrste kontaktnih sočiva i sredstava za održavanje istih. Koriste se svi moderni vidovi dioptrijskih korekcija za monofokalne, bifokalne i multifokalne naočare.
Zahvaljujući svom profesionalnom odnosu prema klijentima i konstantnim ulaganjima u kadrove i opremu ima pozitivan trend razvoja svih ovih godina, tako da danas predstavlja eminentnu oftalmološku ustanovu.

Vizantijski bulevar 33, Niš

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku