fbpx
sani optik – backa palanka

Sani optik

Kompanija Sani Optik, centar za korekciju vida i sluha, bavi se različitim uslugama kao što su dioptrijski pregledi, prodaja dioptrijskih naočara, naočara za sunce, dioptrijskih stakala, slušnih aparata, itd. Naša kompanija posluje u 33 grada Srbije i posluje u okviru 43 maloprodaje.

Dioptrijske naočare, stakla, slušni aparati

Optika

Naše optičarske radnje poseduju veliki izbor različitih vrsta proizvoda, kako bismo Vam omogućili najbolju brigu za Vaš vid. U našim optikama Vam možemo ponuditi različite usluge, kao što su:

 • Provera dioptrija – naši zaposleni su kvalifikovani profesionalci koji Vam mogu obezbediti proveru dioptrije. Kod nas proveru dioptrije možete obaviti brzo, dok sam pregled možete zakazati u najkraćem roku. Dioptrija se provera pomoću savremenih aparata, kako biste kasnije mogli da odaberete adekvatne dioptrijske naočare;
 • Prodaja naočara – podrazumeva dioptijske i naočare za sunce. Kod nas možete izabrati neke od brojnih modela naočara različitih svetskih brendova. Neki od tih brendova su: Gianfranco Ferre, Sisley, Moschino, Missoni, Benetton, John Richmond, Vivienne Westwood, Zero RH, Bikkembergs, itd. Za najmlađe smo izdvojili posebnu ponudu brendova koji su se specijalizovali i za dečje modele. Ovde možemo pomenuti Trudi, Benetton, Barbi, Ben Ten, Action Man, itd;
 • Dioptrijska stakla – osim odabira adekvatnog rama za naočare, kod nas možete izabrati dioptrijska stakla koja odgovaraju Vašem vidu. Tako možete izabrati mineralna stakla ili organska stakla različitih vrsta, sa mogućnošću biranja različitih zaštitnih slojeva u zavisnosti od Vaših potreba;
 • Kontaktna sočiva –  možete izabrati dioptrijska i kozmetska sočiva, kao i sredstva za održavanje kontaktnih sočiva;
 • Ugradnja – Obavljamo ugradnju  dioptrijskih sočiva u okvire, kao i  u naočare za sunce.

Slušni aparati

U našem sastavu se nalazi i centar za korekciju sluha. Naši stručni tim je kvalifikovan za testiranje sluha, kao i za servis slušnih aparata. U našoj ponudi možete pronaći slušne aparate švajcarske kompanije Phonak, kao i kompanije Beltone.

Svaka od maloprodaja u svom sastavu ima optičara, odnosno optički kabinet, kao i centar za korekciju sluha. Svim našim klijentima je omogućen brz dioptrijski pregled, kao i testiranje sluha ili servisiranje slušnog aparata. Kada je u pitanju sluh, kod nas možete dobiti i stručni savet našeg defektologa surdologa.

Svojim potrošačima nudimo izuzetne uslove plaćanja:

 • Odloženo na više mesečnih rata preko administrativnih zabrana, penzijskog čeka, kreditnih kartica;
 • Sani Optik je dobavljač Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i u svim maloprodajama se mogu realizovati recepti.

Posetite nas u našim maloprodajama i uverite se da smo eksperti za korekciju vida i sluha!

011 245 5261

  • 7 years ranije

  I ja sam zadovoljna kvalitetom naocara koje sam kupila u Sani Optik prodavnici u Delta Sitiju.
  Sve preporuke.

  Ivana Djokovic

  • 7 years ranije

  Veoma sam zadovoljan naočarima (dioptrijske) koje sam kupio u Sani Optiku i uslugom koju su mi pružili. Sve pohvale za Sani Optik.

  Nikola Pavlovic

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku