fbpx
Gastpro – proizvodi proverenog kvaliteta

Gastpro

Preduzeće Gastpro d.o.o. osnovano je sa ciljem da na tržištu Republike Srbije implementira tehnološki savremeneu profesionalnu ugostiteljsku opremu. Proizvodni kapaciteti koji imaju za cilj preradu, obradu namirnica i jela, proizvodnju hrane kao poluproizvoda ili krajnjeg proizvoda su naši korisnici.

Tehnološki savremena profesionalna ugostiteljska oprema – Gastpro.

Organizacija i pristup tržištu bazirana je na dugogodišnjem iskustvu preduzeća Slorational d.o.o i kompanija Rational, Irinox i Frima. Generalno zastupstvo i servis ovih renomiranih svetskih kompanija je povereno preduzeću Gastpro d.o.o. Mi smo osposebljeni i opremljeni da odgovorimo potrebama korisnika i zahtevima brendova koje zastupa. Savremeni prezentacioni centar ima za cilj da prvenstveno predstavi savremenu tehnologiju i procese koje naša ugostiteljska oprema podržava.

Direktnim učešćem u procesima pripreme jela i obrade namirnica imaćete potpuno jasnu sliku u kojim segmentima Vašeg proizvodnog sistema možete poboljšati produktivnost, kvalitet ili uspostaviti uštedu. Team cooking live prezentacije preduzeće Gastpro prvenstveno radi za Vas. Osnovni zadatak je praktična prezentacija opreme i Vaše učešće u prezentaciji. U idealnim uslovima prikazaćemo pripremu raznovrsnih jela po našim iskustvima ali i Vašim željama. Zadatak preduzeća Gastpro je da svojom profesionalnošću garantuje za informacije o opremi koju ima u svom prodajnom programu. Pored toga, preuzimamo sve obaveze oko isporuke, montaže i obuke kadrova koji će koristiti opremu. Posebnu pažnju u našoj strukturi smo dali servisnoj službi. Ona može u najkraćem roku rešavati sve segmente svog delovanja, montaže, održavanje opreme, kako u garantnom roku tako i van garantnog roka.

Bulevar Milutina Milankovića 1, Beograd