fbpx
intermezzo caffe

Intermezzo Caffe

Firma Intermezzo Caffe C&T Art se bavi prodajom kafe. Espresso i filter kafa različitih mešavina koje daju prefinjen ukus. U ponudi imamo aparate za kafu WMF aparati. Nemačka firma sa dugogodišnjom tradicijom izrade aparata za espreso vrhunskog kvaliteta.

Espresso i Filter kafa

Kompanija INTERMEZZO C&T ART DOO vam nudi snabdevanje vrhunskom mešavinom kafe za pripremu pravog i kvalitetnog espressa, kapućina i ostalih napitaka od espresso kafe. Naša kompanija se uspešno bavi proizvodnjom i distribucijom kafe skoro 30. godina.Takođe se bavi prodajom, montažom i servisiranjem Wmf espresso aparata. Veliko nam je zadovoljstvo što mozemo da vam ponudimo kvalitetnu poslovnu saradnju.
Intermezzo je više od ukusa, mirisa i kofeina.
Deo je tradicije i kulture.
Sa svakim gutljajem naše kafe dobijate ideju, inspiraciju i kreativnost.
Uz nju se sanjari, mašta,čuje i stvara….zato i jeste posebna, magična…i dugo traje!

Intermezzo C&T Art prodaje Intermezzo kafu, koja je mešavina sorti iz Brazila, Centralne Amerike i Indije. Saradnja ja moguća sa svim objektima koji se bave ugostiteljstvom, kao što su hoteli, restorani i kafići. Takođe sarađujemo sa firmama koji žele kvalitetnu kafu za svoje zaposlene.

Espresso i Filter kafe

Filter kafa je u zadnjih nekoliko godina dobila na popularnosti u našoj zemlji. Razlog tome je i njena praktičnost, pogotovo za poslovne objekte i firme, koje žele da imaju kvalitetnu kafu koja se jednostavno priprema. Filter kafa može da se priprema na različitim ručnim ili električnim aparatima. Priprema nije komplikovana i veoma je brza. Aparati se lako održavaju i nisu komplikovani za rukovanje.

Intermezzo priprema filter mešavinu sastavljenu od Arabika različitih svojstava. Kafa je veoma pitka, sa ukusom i aromom koji diskretno otkrivaju karakteristike primenjene mešavine.

Intermezzo nudi kupcima i filter kafu bez kofeina. Kafa koja je pogodna za konzumacije tokom celog dana, pruža mogućnost svima da osete jedinstven ukus kafe, posebno osobama koje imaju problema sa kofeinom.

Espresso kafa je već dugo godina najpopularnija kafa u ugostiteljskim objektima širom zemlje. Mogućnost različitih kombinacija mešavina, koje daju široku paletu ukusa, je čini jedinstvenim proizvodom u svetu kafe. Intermezzo prati savremeni trend korišćenja isključivo najkvalitetnijih Arabika pri spravljenju espresa. Vrhunske Arabike, smešane bez ijednog zrna Robuste, predstavljaju mešavinu koja je prava majstorija Intermezzo inženjeringa.

Istinski uživaoci u espresso kafi sada mogu da probaju kafu koja u sebi spaja mekoću brazilskih, aromatičnost centralnoameričkih, punoću azijskih i oštrinu afričkih Arabika u čaroban splet ukusa. U našoj ponudi je takođe espresso kafa bez kofeina, čiji ukus i aroma nisu narušeni, i veoma malo se razlikuje od standardne mešavine.

Aparati za espresso kafu

Intermezzo C&T Art već dugi niz godina sarađuje sa brojnim restoranima i kafićima, tako da pored kafe u ponudi imamo i aparate za espresso WMF aparate. Imaju iskustvo od preko devedeset godina u pravljenju aparata za kafu. Njihovi aparati su kombinacija tradicije i najsavremenije tehnologije. Cilj kompanije je šoljica savršenog espressa. Ako probate Intermezzo espresso kafu sa WMF aparatima, uverićete se da su to savršenstvo i postigli.

Obezbeđujemo potpuno tehničko održavanje i kontrolu aparata. Aparati se redovno kontrolišu i čiste, a na svakih 30kg kafe koji prođu kroz aparat sprovodi se tehnička provera ispravnosti.

Brza dostava kafe, profesionalna saradnja u svakom trenutku, održavanje i servis aparata za kafu!

Preporuke naših dugogodišnjih klijenata i konstantan rast naše prodajne mreže nas čini savršenim poslovnim partnerom. Kontaktirajte nas i uverite se!

011 2561 022