fbpx
gyudon

Marukoshi restoran i bar

Japanski restoran koji nudi domaću hranu koja će u Vama probuditi tradiciju istoka. Na meniju imamo sve vrste japanskih specijaliteta, čak i one za koje niste znali da postoje. Naš cilj je jednostavan, želimo da svakome ko poseti naš restoran predstavimo odličnu internacionalnu kuhinju. Naravno, uz jako prijatnu i opuštenu atmosferu.

Japanski restoran, tradicionalna hrana 

Marukoshi je nastao spajanjem ljudi iz različitih pravaca. Iz tog razloga u našem restoranu možete zateći ljude sa svih krajeva sveta.
Japanska kuhinja nije samo suši. Naš meni obiluje raznim japanskim specijalitetima. Cilj nam je bio da približimo ove specijalitete Beogradu, pristupačno i u prijatnoj sredini.

Za fenomenalne ukuse zaduženi su vrhunski stručnjaci ove kuhinje. A od specijaliteta kojima se najviše ponosimo izdvojili bismo:

Takođe Vam nudimo i veliki izbor preukusnih vegeterijanskih, zelenih i krastavac salata. Onima koji misle da se od japanskih jela ne mogu najesti, savetujemo da probaju Gyudon i Gyoza od povrća i sa svinjetinom.

Sem japanskih kulinarskih specijaliteta, nudimo vam i razna pića. U našoj ponudi pića pronaćićete:

 • Domaća i japanska piva – Nudimo najrazličitije vrste piva, kako domaćih, tako i japanskih. Svaki ljubitelj piva će pronaći nešto za sebe;
 • Različite vrste vina – Izaberite neko od kvalitetnih vina iz naše karte vina, ili pitajte za savet koje najbolje ide uz vaše jelo;
 • Sake – Sake je japansko nacionalno piće koje se pravi od pirinča i čiji ćete ukus dugo pamtiti;
 • Rakija – Različite vrste rakija, koje će upotpuniti vaš obrok.

Ako niste u mogućnosti da dođete u naš restoran a želite da probate neki od naših specijaliteta, kontaktirajte nas telefonom.  Hranu koje želite ćemo Vam doneti na kućnu adresu.

Možete pročitati preporuke naših redovnih gostiju i uveriti se da ko nas jednom poseti uvek se vraća.
Marukoshi ne radi ponedeljkom! Naše radno vreme je utorkom, sredom, četvrtkom i nedeljom od 09:00 do 00:00, a petkom i subotom 09:00 do 01:00.

Kapetan Mišina 37, Beograd

  • 6 godina ranije

  Veoma ukusna hrana. Obozavam njihov katsukare shoyu ramen. Osoblje je prijatno i profesionalno. Svima koji vole japansku kuhinju preporucujem restoran Marukoshi na Dorcolu.

  Marko Pavlovic

  • 6 godina ranije

  Veoma ukusna hrana. Obožavam njihov katsukare shoyu ramen. Osoblje je prijatno i profesionalno. Svima koji vole japansku kuhinju preporučujem restoran Marukoshi na Dorćolu.

  Marko Pavlović