fbpx

Restoran Šaran

Riblji restoran Šaran je duša Zemuna i moderan alaski duh Zemuna. Pre više od jednog veka alas Vićentije Vukotić je u prizemlju svoje kuće otvorio kafanu. Ona je vrlo brzo postala nadaleko čuvena po svojoj ribljoj čorbi jedinstvenog ukusa, čija se tradicionalna receptura i danas koristi. Ova preslatka kuća, tik uz desnu obalu Dunava, pleni svojom arhitekturom. Od svog nastanka okupljala je najslavnije ličnosti i imena iz raznih oblasti rada i života. Alasima je bila prvo mesto na koje su dolazili punih ruku sveže ribe, pravo iz svojih čamaca. To je ono čime se i danas Šaran ponosi.

Riblji restoran u Beogradu

Restoran Šaran pleni i osvaja svoju publiku, pretoplom atmosferom, izvrsnom kuhinjom, domaćinskom toplinom usluge i vrhunskom ponudom u izboru dobre karte pića. Kuća je ispunjena masivnim komadima nameštaja od punog drveta, zidovi su uoblićeni u toplinu boje sunca, materijali odslikavaju boje prelepog Dunava, a sitni dodaci plene unikatnošću i simbolizmom.

Ono pre svega čime Šaran danas zauzima primat u ugostiteljskoj ponudi grada je svakako njegova kuhinja. Godine rada, iskustva, mladalački zanos i ambicioznost, dobro uigranog tima su rezultirali, jedinstvenom ponudom i kvalitetom. Šaran je po svojoj kategorizaciji, riblji restoran sa četiri zvezdice, takođe i internacionalni restoran. Tradicija na Dunavu je održana, bogata ponuda tradicionalnih, ali specifičnih jela od rečne ribe je svakako ono što se od restorana očekuje.

Šaran je otišao i korak dalje, u savremenim tokovima ne zaostaje, svom gostu sada pruža, svežinu i kvalitet mora i morskih plodova. Ima na ponudi restorana i specijaliteta za one koji ne vole ribu, a može se pohvaliti i vlastitom proizvodnjom slatkiša.

Dobrom jelu, piću, poštenoj usluzi i opuštenoj atmosferi, Šaran je dodao, note i pesmu. Svako veče Vas čekaju, vrsni tamburaški orkestri, sa lepotom svojih instrumenata i glasova.

Dobro nam došli, restoran Šaran je tu zbog Vas!

Preporuke naših vernih gostiju predstavljaju najbolju reklamu restorana Šaran.

011 261 8235

  • 6 years ranije

  Restoran Saran je mozda najbolji riblji restoran u Beogradu odnosno Zemunu. Uvek sveza riba i svake godine iznenadjenja na danima Hvara. Svaka preporuka

  Milos Ivkovic

  • 6 months ranije

  Restoran nista specijalno, kao i mnogi drugi sem što je preskupo, preskupo za Srbiju, mozda i za šire. Ne preporučujem nego ostavljam svoje utiske, ni mojim gostima se nije svidelo. Kada smo jeli muzika nam je smetala, konobari se ponašaju kao da su iznad nas, a ne da zavise od našeg plaćanja

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku