fbpx
Naša lepa Srbija

Restoran Kovač

Predivna starinska kuća na ćošku, velike prostrane sale pune zanimljivog dekora, bašta restorana Kovač pod lipama koje svojim krošnjama prave rajski hlad u vrele letnje dane, a totalnu romantiku u noćne sate. Restoran Kovač je pravi izbor za opuštanje i uživanje u vrhunskoj hrani i piću.

Kafana, restoran domaće kuhinje – Restoran Kovač.

Restoran Kovač postoji 90 godina, sve vreme sa sobom nosi pečat ponosa tradicionalnog i kvalitetnog ugostiteljskog poslovanja.

Domaća hrana i domaći specijaliteti, nacionalna kuhinja i tradicionalno pravljenje domaćeg hleba, teletina i jagnjetina ispod sača i prava domaća kuhinja su sigurno ono čime će Vas ova kuća privući kao kombinacija savremenog i tradicionalnog. Čeka Vas još puno pravih tradicionalnih specijaliteta, srpski specijaliteti ukomponovani u nove tokove ugostiteljstva. Ovaj restoran domaće kuhinje naravno upotpunjuje i vinska karta koja u ponudi ima vrhunska vina.

Svakim danom od 16 sati, topli tonovi vrhunskih muzičara vraćaju sećanja na ambijente kada su kafane zaista bile mesta potpunog hedonizma, opuštanja i životne radosti.

Naš restoran domaće kuhinje je idealno mesto za svadbe i proslave.

NAŠA LEPA SRBIJA

Očuvanje srpske tradicije kroz hranu, piće i muziku je važan, a, ujedno, i prijatan zadatak kojeg se restoran Kovač sa radošću prihvatio. Hrana i piće za čoveka su, kroz istoriju, bili mnogo više od pukog održanja života. Imajući to u vidu, naš restoran je odlučio da prezentovanjem tradicionalne, narodne kuhinje i kvalitetnih, srpskih vina, predstavi naše pojedine regione, njihovu lokalnu boju i karakter.

Večeri u restoranu Kovač okupiće ljude koji cene našu tradiciju i uživaju u bogatstvu i raznolikosti srpskog identiteta. Računamo na lepu energiju koju će proizvesti mirisi i ukusi sa naših starih trpeza uz čašu odabranog vina, koje slovi kao piće za ljude od stila.

Rituali vezani za hranu i piće oduvek su bili privlačni i imali moć da stvaraju specifične veze među ljudima. Zato će naše gastronomsko putovanje kroz regione Srbije svima pružiti nezaboravan užitak. Naravno, muzika je neizostavan pratilac svih radosnih okupljanja. Restoran Kovač će Vas, kroz određeni region provesti uz autentični melos što će na najlepši način upotpuniti ovaj vrhunski doživljaj.

Ono što će ovo veče razlikovati od sličnih poseta restoranu biće prisustvo vlasnika vinarije, enologa. Gosti će, u opuštenoj i svojevrsno prisnoj atmosferi moći da se upoznaju sa ekskluzivitetom ovog umeća i veštinama vinskog stručnjaka. Uz druženje i intimu koja se stvara među ljudima, koji slično misle i imaju slična interesovanja, pričaće se o gajenju i kultivisanju vinove loze, proizvodnji i čuvanju vina.

Na Vama je samo da sa sobom ponesete dobru volju i izvrsno raspolozenje.

Vi dođite, sve ostalo je naša briga, kažu ukućani restorana Kovač!

Jednom Kovač, uvek Kovač!
Jednom kafana, uvek kafana!
Restoran Kovač – savremeni etno restoran!

Pogledajte preporuke naših zadovoljnih gostiju.

011 246 2343

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku