fbpx
prevod-dokumentacije-sa-pecatom-sudskog-tumaca

Eurotranslate

Eurotranslate je prevodilačka agencija u Beogradu, osnovana 2006. godine sa ciljem pružanja usluga prevođenja stručnih i pravnih tekstova na stranom i domaćem tržištu. Zahvaljujući našoj široko rasprostranjenoj mreži prevodilaca i sudskih tumača možemo da obezbedimo prevode za više od 100 jezika. Specijalizovani smo za jezike Balkana i istočne Evrope, u kombinaciji sa svim svetskim jezicima.

Prevodilačke usluge Beograd – Eurotranslate.

Prevodilačke usluge

Prevodilačka agencija Eurotranslate pruža sve vrste prevodilačkih usluga pravnim i fizičkim licima:

 • Overeni prevodi sa pečatom sudskog prevodioca;
 • Stručni prevodi za sve vrste poslovne dokumentacije;
 • Usmeno prevođenje (simultano i konsekutivno);
 • Lekture i korekture;
 • Transkripcije;
 • Konsultantske usluge.

 

Karakteristike prevodilačke agencije Eurotranslate:

Prilagodljivost 

Uvek imamo prave prevodioce i pravo rešenje. Za nas je svaki klijent važan.

Pouzdanost

Smatramo da svako treba da radi ono za šta je stručan. Naši klijenti u potpunosti mogu da se posvete osnovnim delatnostima svoga poslovanja, a naša je briga da njihove reči, ideje, dokumentacija i sve što je im je neophodno za uspešno poslovanje budu prevedeni na odgovarajuće jezike uz najviši stepen kvaliteta.

Dostupnost

Staramo se da za sve naše klijente prevodioci budu uvek i svuda dostupni, u Zemunu, u Beogradu i ostatku zemlje, kao i u inostranstvu, i to za sve jezike, što, između ostalog, obuhvata prevod i overu dokumenata.

Poverljivost

Ponosimo se time što smo preduzeli sve potrebne mere da se naši klijenti osećaju bezbedno kada nam povere dokumente koji prolaze nekoliko koraka zaštite i ostaju zaštićeni ugovorom o poverljivosti.

Sudski tumači

Nudimo overene prevode sa pečatom sudskog prevodioca za preko 30 jezičkih kombinacija.   

Medicinski prevodi

Medicinski prevod zahteva punu pažnju i odabran stručni tim lekara sa potrebnim poznavanjem jezika, koji će verodostojno i precizno uraditi sam prevod. Posebna terminologija koja odlikuje prevode iz oblasti medicine čini ovu vrstu prevoda zahtevnijom i nameće dodatni element odgovornosti. Mi vam pružamo samo najbolje, kvalifikovane zdravstvene radnike, od lekara opšte prakse do anesteziologa, čije je znanje u toku sa svim novim dostignućima u medicini.

Vrtlarska 35b, Beograd

  • 6 godina ranije

  super
  sve ok, dobro, brzo i povoljno

  Nina Marčetić