fbpx
tematska-vencanja

Top of the Hub

Organizovanje događaja svih vrsta u beogradskom restoranu Top of the Hub. Specifičnost Top of the Hub-a leži u tome što se nalazi na 25. spratu trenutno najviše zgrade u Beogradu. Odatle se pruža jedinstveni panoramski pogled na ceo grad.

Organizovanje događaja, restorani u Beogradu – Top of the Hub restoran.

Restoran klijentima pruža kompletnu uslugu kod organizovanja:

Uz samo organizovanje događaja uključujemo i:

  • Pripremanje keteringa koji je uvek u skladu sa potrebama klijenata;
  • Ljubazno i profesionalno osoblje;
  • Adaptiranje i prilagođavanje enterijera vrsti proslave po Vašoj želji.

Kada je reč o proslavama u našem restoranu, imate mogućnost izbora nekoliko različitih ponuda švedskog stola, set menija, kao i veliki izbor sitnih zalogaja, takozvanih finger food. Da li su Vaši važni poslovni ili privatni trenuci, možete da odaberete jednu od naših ponuda ili a takođe možete napraviti svoju kombinaciju po svojoj želji.

U našem timu je iskusno osoblje koje će za Vaše potrebe osmisliti potpuno nove ukuse, kao i, u manjoj meri modifikovati već postojeće, čija će inovativnost oduševiti Vas i Vaše goste.

Prostor Top of the Hub-a može da primi oko 300 gostiju u sedećoj varijanti, ali, kada je venčanje u pitanju, preporučujemo 180 gostiju, kako bi svi gosti bili u jednoj polovini. U protivnom, ako bi bilo više od 180 gostiju, morali bi da ih podelimo u dve polovine prostora.

Za Vaše venčanje, možemo da Vam obezbedimo niz pogodnosti, kao što su:

  • Organizacija vatrometa;
  • Iznajmljivanje limuzine ili oldtajmera;
  • Angažovanje animatora za decu;
  • Odabir mladenačke torte.

Pored naše ponude koja sačinjava veliki izbor hrane i pića, možemo da Vam ponudimo i ostale usluge poput postavljanja bine za bend ili za držanje govora, obezbeđivanje specijalnih efekata rasvete i ozvučenja u prostoru.

U dogovoru sa Vama u mogućnosti smo da prostor prilagodimo prema Vašoj želji i potrebama.

Verujemo da će naša vrhunska usluga oduševiti Vas, Vaše goste i klijente, kao i da će događaj organizovan u našem restoranu ostati u najlepšem sećanju.

Bulevar Mihajla Pupina 6/25, Beograd