fbpx
Konoba Akustik – nacionalna i tradicionalna kuhinja

Konoba Akustik

Naš brend je popularan i poznat širom Srbije i Crne Gore, kao i u drugim zemljama regiona. Jedini posedujemo dobro prepoznatljive objekte, čak u 5 različitih gradova. Prepoznatljivi smo po zvucima tamburaša, koje kod nas možete slušati svako veče u nedelji, domaćoj pršuti, kao i unikatnom etno ambijentu. Odlikuju nas staro-srpska, crnogorska, vojvođanska, bosanska i delom mediteranska kuhinja, kao i nacionalna i tradicionalna kuhinja.

Nacionalna i tradicionalna kuhinja – Konoba Akustik.

Kafana Konoba Akustik je mesto nastalo iz ljubavi koje odražava duh našeg grada. Onog starog Beograda u vreme kada nije bilo užurbanosti, kada se dobra hrana, izvrsno piće, vrhunska usluga, muzika koja razgaljuje i pravi merak podrazumevali.
Kod nas svake noći možete slušati tamburaše, uživati u domaćoj rakiji i specijalitetima kao što su njegoški pršut, beranski sir, i leskovački roštilj.

Organizujemo svadbe i proslave do oko 100 ljudi, za sve Vaše srećne i radosne trenutke. Za te prilike, imamo već specijalno osmišljene menije, prilagođene različitim budžetima i standardima. Njihove cene se kreću od 900 – 2600 dinara. Takođe, postoji mogućnost organizovanja keteringa.

Pored svega toga, u ovoj kafani uživaćete i u nacionalnim jelima, koje za vas pripremaju vrhunski majstori. Raznovrstan meni, veliki izbor pića po veoma pristupačnim i simboličnim cenama i sjajna muzika, osvojiće vas na prvi pogled, prvo probanje i prvo slušanje.

U sklopu našeg menija svaki dan nudimo gotova, kuvana jela i razne specijalitete. Različite vrste mesa u ukusnim sosevima, nezaobilazni roštilj i vešto spremljena morska ili rečna riba. Supe i čorbe, hladna i topla predjela ili možda pica ili neka lagana salata, na vama je da izaberete.

Preko dana možete uživati u tradicionalnoj domaćoj kuhinji, kao i u raznim specijalitetima, naših vrhunskih kuvara.

Novo u Konobi akustik jeste DOSTAVA HRANE koju možete poručiti na sajtu www.dostava.konobaakustik.rs

Kućna dostava na teritoriji Beograda, dok je na teritoriji starog grada besplatno.

Pročitajte brojne pozitivne preporuke naših zadovoljnih gostiju. Dođite i uverite sa da smo mi kafana sa dušom.

Živeli!

Cara Dušana 13, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku