fbpx
anglepoise-type-75-desk-lamp-–-paul-smith-edition

Lightology lab

Lightology lab – Distribucija ekskluzivne rasvete

Kompanija  LIGHTOLOGY LAB  je osnovana u junu  2015., ali iza sebe ima bogato iskustvo od preko deceniju I po,  nasledjeno od prethodne firme LIGHTOLOGY.  Osnovno obeležje kako  prethodne tako I nove firme je pružanje  usluga ‘’svetlosnog  rešenja’’, pored prodaje samih svetiljki.

Ono što nazivamo svetlosnim  rešenjem , podrazumeva  izradu  projekata  rasvete po  meri kupca, integrisanje svetlosti I arhitekture,stvaranje kulture svetla.

U ponudi imamo veliki izbor rasvete: svetiljke od proizvođača Flos, rasveta od proizvođača Moooi, svetijke od proizvođača Vibia, rasveta od proizvođača Kreon, zidne svetiljke od proizvođača Marset, viseće svetiljke od proizvođača Marset….

Ekskluzivna rasveta je deo naše velike ponude ( nudimo kompletan katalog preko 40 stranih firmi), uz stručan I obrazovan kadar.  Iskustvo stečeno višegodišnjim prisustvom na domaćem I međunarodnom trzistu, izdvaja nas  od ostalih.

Pratimo brendove koje zastupamo I sledimo njihovu poslovnu filozofiju.   U mogućnosti smo da klijentima  pružimo I ‘’custom made’’ usluge. Pouzdan smo partner I poštujemo rokove što je u našem poslu od velikog  značaja, iako nekad to nije najbolje rešenje za nas, mi dajemo najbolji mogući servis.

Ponudom  najekskluzivnijih  brendova, uspeli smo da klijentima pruzimo utisak prestiža , jedinstven osećaj da u svom prostoru poseduju  ‘’ikone dizajna ‘’. Showroom  I kancelarija  smešteni su  u samom  centru grada. Dostupni smo klijentima za svaku vrstu stručne pomoći i saveta.

I ubuduće  ćemo inspiraciju  nalaziti u načinu na koji  svetlost  oblikuje našu stvarnost  I utiče na naš svakodnevni život, a to rasveta koju nudimo upravo čini. Rado istražujemo bezbrojne mogucnosti, nove tehnologije koja nas podstiču  da imamo sve efikasnija rešenja.

Naša misija je da kreiramo lepše, uzbudljivije I inspirativnije okruženje. Mi volimo to što radimo, I uživamo u svakom koraku na ovom predivnom putovanju.

Mišarska 8, Beograd