fbpx
Letnja i zimska bašta

Tendamont

Izrada i montaža tendi, zimskih bašti, balona. Tende predstavljaju efikasnu zaštitu od kiše i UV zračenja koje se lako montiraju i rade po meri. Izrađene su od PVC folija ili materijala na različitim sistemima. Konstrukcije se rade od kvalitetnog metalnog profila sa mehanizmom ili bez. Tende možete dobiti sa štampom i brendom po vašem izboru.

Izrada tendi sa montažom, staklene bašte i balon hale 

Firma Tendamont je osnovana 1990. godine kao firma za izradu balon hala i tendi. Stekla je veliki ugled i poverenje klijenata, zahvaljujući kvalitetu i postojanosti svojih proizvoda i usluga.

Projektovanje i izgradnja balon hala kao i konstrukcija od PVC materijala firma Tendamont je fodinama usavršavala i ulagala u inovativnost i stručnost. Montiranje i izvođenje radova je ispraćeno timom iskusnih stručnjaka koji koriste originalne materijale i delove. Kvalitet našeg rada se odražava u saradnji i uspešno realizovanim projektima, renomiranih domaćih i stranih kompanija. Od nedavno smo jedini zastupnici na tržištu Srbije i regiona, italijanske kompanije Giulio Barbieri, čiji se program bazira na najsavremenijoj tehnologiji i materijalima.

Proizvodni program:

  • Zimske bašte/letnje bašte
  • Izrada tendi i nadstrešnica
  • Cirade za kamione
  • Zimske cirade-pokrivke za bazene
  • Letnje cirade-termopokrivači za bazene

Zimske bašte/letnje bašte

Izuzetno koristan i inovativni proizvod koji neće napraviti zastoj u poslovanju kafiča ili restorana. Pogodne su za sva godišnja doba i mogu se raditi po vašim dimenzijama. Konstrukcija je izrađena od metala koja se zatvara providnom PVC folijom ili materijalom. Lako se održava i brzo montira.

Tende i nadstrešnice

Izrada tendi i nadstrešnice se izrađuju od aluminijumskih ili metalnih profila. Mogu biti farbane, eloksirane ili plastificirane konstrukcije u zavisnosti od tipa i oblika tende. Mogućnost izrade tende sa mehanizmom i dodatnom opremom. Boja platna je po izboru.

Cirade za kamione

Cirade za kamione se izrađuju od visokokvalitetnih materijala evropskih proizvođača. Nudimo kompletnu prateću opremu kako za cirade tako i za karoserije uključujući i izradu arnjeva kao noseće konstrukcije cirada. Mogu se raditi sa natpisom i brendom po želji

Zimske cirade-pokrivke za bazene

Pokrivke za bazen su napravljene sa sistemom za kačenje od visokokvalitetnog PVC materijala sa pratećom opremom. Dostupno u više boja i težina sa ili bez podkonstrukcije od metala ili aluminijuma.

Letnje cirade-termopokrivači za bazene

Termopokrivač služi za sprečavanje gubitka toplote vode i zamagljivanje staklenih površina. Izrađuju se od termo folije evropskog proizvođača. Može da ima električno ili ručno namotavanje.

Firma Tendamont nudi i USLUŽNO ŠIVENJE PLATNA ZA TENDE.

8. marta 1a, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku