fbpx

Keramika Ellite

Adaptacija kupatila i ulepšavanje životnog prostora postavljanjem zidnih i podnih obloga je osnovna delatnost Keramike Ellite.

Postavljamo granitnu keramiku, mozaike, mermerne i keramičke pločice i vršimo ugradnju prirodnog i veštačkog ukrasnog kamena i behaton ploča.

 Adaptacija  kupatila i renoviranje 

Nekada mali detalji mogu da naprave veliku promenu u vašem stanu ili posovnom prostoru. Kupatilo je veoma bitan deo svakog životnog prostora. Kako njegova funkcionalnost i praktičnost , tako i dizajn. Pored postavljanja keramike sređujemo i sanitarije i kanalizaciju.

Poverite nam renoviranje Vašeg kupatila:

  • Vodovod, kanalizaciju;
  • Električarske radove;
  • Hidroizolaciju;
  • Vodovodne instalacije;
  • Molerske i gipsane radove.

Pored toga što renoviramo kupatila, mi radimo i montažu sanitarija.

U našem poslu koristimo profesionalne alate i materijale renomiranih proizvođača, a takođe dajemo pismenu garanciju na kvalitet radova! Radimo i kompletnu adaptaciju stanova i poslovnih prostora. Ako želite da vaš enterijer malo promenite, modernizujete ili prosto promenite dotrajale instalacije, mi imamo sve što vam treba.

Visoko kvalifikovani i stručni majstori, kao i naše petnaestogodišnje iskustvo u ulepšavanju životnog prostora učiniće Vaše dvorište, terasu, kuhinju, kupatilo ili neki drugi životni prostor prijatnim i ugodnim za boravak i svakodnevne aktivnosti.

U skladu sa trendovima naši zaposleni, kao i cela firma idu u korak sa njima. Najnoviji materijali, novi dizajn, moderne boje, sve što je novo na tržištu možete pronaći kod nas.

Zavisno od količine posla, trajanje kompletnih radova oko kupatila mogu biti od 7 do 10 dana.

Pre adaptacije kupatila, posavetujte se sa našim stručnjacima, naš tim besplatno dolazi na Vašu adresu i vrši procenu posla.

U zavisnosti od težine, obima posla, vrsti pločica za ugradnju i tako dalje, određuju se cene keramičkih radova.
Mi ćemo se pobrinuti da Vam izađemo u susret i prilagodimo cene, koliko god da je to moguće.

Pogledajte naše radove i preporuke naših klijenata. Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati.

Dušana Puhača 9, Beograd