fbpx
organizovanje_proslava

Filmski grad

Filmski grad – Restoran za venčanja i proslave, usluge keteringa

Na odličnoj lokaciji sklonjen od gradske gužve, u samom srcu Košutnjaka.

Sa preko 45 godina iskustva u organizaciji veselja, kvalitetnom hranom i pristupačnim cenama Filmski Grad je postao omiljeno mesto budućih mladenaca.

Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekor, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaš događaj nezaboravnim.

Kod nas možete organizovati bilo koju vrstu proslave, bilo to da je rođendan, proslava firme, matursko veče ili neki drugi event, svadbe i proslave svih tipova…

Pored klimatizovane sale, u sklopu je i prelepa bašta kapaciteta do 120 mesta.

• Prirodno okruženje

• Nacionalna kuhinja i internacionalna kuhinja

• Besprekorna usluga

Naš restoran raspolaže profesionalnim sistemima za rasvetu i ozvučenje, poseduje i ventilaciju i klimatizaciju i obezbeđen parking prostor.

Filmska Zvezda je novootvoreni lokal u sklopu Filmskog Grada. Lokal je moderno uređen i može pružiti organizaciju raznih vrsta događaja. Takođe, tu su i usluge keteringa koje će upotpuniti vašu zabavu.  Klimatizovana sala kapaciteta do 290 ljudi, prijatan ambijent, odlično ozvučenje i ljubazni konobari koji pružaju brzu i kvalitetnu uslugu pružiće vam nezaboravan ugođaj i učiniti Vaše slavlje neponovljivim i jedinstvenim.

Nudimo mogućnost zajedničkog utvrđivanja menija za razne vrste proslava.

Pored sale u sklopu restorana je i prelepa bašta koja je obezđedena i prostorom za dečiju igru. Takođe, od nedavno su u sklopu Filmske Zvezde i apartmani koji su uradeni u modernom i luksuznom stilu.

Filmska Zvezda kao i vrsta kafe bara, nudi vam dnevnu varijantu u kojoj možete uživati u velikom izboru napitaka, kao i večernju varijantu u kojoj možete uživati uz svirke različitih tipova.

Naša misija je vaše zadovoljstvo!

Kneza Višeslava 88, Beograd